greg_thess
Member
Το σύνολο των 3 διαστασεων.Ναι αλλά τα 158 εκ. Που λέει δηλαδή;
να ρωτήσω κάτι; Έκλεισες με go-light?Παιδιά έκλεισα για Πράγα και πλήρωσα και για μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά.
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο όριο στις διαστάσεις.
Καλημέρα!Έκλεισα με την go light της aegean πρόσθετη βαλίτσα. Οι διαστάσεις που βρήκα στο σαιτ είναι σύνολο 158cm.. Αλλά επειδή πρώτη φορά κλείνω με βαλίτσα δε ξέρω τι σημαίνει αυτό το ''συνολικά'' ...Ίσως να προσθέσω πλατος, υψος, πάχος;Έχεις μπει στην κράτηση σου στο site της aegean και βλέπεις ότι δικαιούσαι 20 κιλά βαλίτσα; Καλό ταξίδι και καλά ψώνια
Αυτό..Ίσως να προσθέσω πλατος, υψος, πάχος;
Στο Χήθροου απ'ότι έχω καταλάβει την πληρώνουν όσοι έχουν να παραδώσουν βαλίτσα πέραν της χειραποσκευής, ή δεν έχουν κάνει ηλεκτρονικό τσεκ-ιν. Έχω ακούσει κόσμο να παραπονιέται γι αυτό, και έχω δει επίσης κόσμο να μπαίνει στο αεροπλάνο με μεγάλη χειραποσκεύη+τσάντα χειρός+3-4 σακκούλες ψώνια από τα γνωστά πολυκαταστήματα της πόλης.Καλά ναι στο Χήθροου τις ζυγίζουν αλλά αυτό δεν με άγχωσε,γιατί πάντα φροντίζω να μην ξεπερνώ το επιτρεπόμενο βάρος.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που ο άντρας μου είχε ένα πολύ μικρό σακιδιάκι πλάτης και η κυρία στην παράδοση των βαλιτσων μας είπε πως θα μπορούσαν να μην το επιτρέψουν στον έλεγχο των χειραποσκευών.Αν και συμπλήρωσε πως είναι πολύ μικρή η πιθανότητα εφόσον πρόκειται για τόσο μικρό backpack.Ουσιαστικά χωρούσαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα και οι ταξιδιωτικοί οδηγοί μας μέσα. Ποτέ άλλοτε με Aegean δεν μας το είχαν πει.Τελικά βέβαια κανείς δεν έδωσε σημασία στο backpack του,άλλωστε πολλές τσάντες που κρατάμε εμείς οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες από αυτό... Οι άντρες είναι αδικημένοι μάλλον....