Apostolia_Mi
Member
Καλώς! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησηΔεν λέει τίποτις η Aegean. Θα πρέπει να είναι εντός λογικών πλαισίων και να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.
Καλώς! Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησηΔεν λέει τίποτις η Aegean. Θα πρέπει να είναι εντός λογικών πλαισίων και να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.
Στην business πάντως οι διαστάσεις είναι 45εκ. μήκος Χ 35εκ. ύψος Χ 20εκ. πλάτος και βάρος 5 κιλά, οπότε φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα είναι.Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου πει αν γνωρίζει κάποιος η 2n χειραποσκευη-βοηθητικη τσαντα στην οικονομική θέση στην aegean (που μπορεί να είναι μια γυναικεία τσάντα ή τσάντα λαπτοπ) αν πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις και βάρος (για παράδειγμα η Ryanair λέει ότι πρέπει να έχει μεγιστες διαστασεις 35χ20χ20 αν θυμάμαι καλά)
50+50 το συνολο 100!Προσπαθώ ανεπιτυχώς εδώ και λίγη ώρα να αγοράσω μια εξτρά βαλίτσα για την αυριανή πτήση μου για Παρίσι. Δεν δέχεται τις κάρτες μου για κάποιο λόγο...
Ξέρει κάποιος πόσο ποιο ακριβά θα μου πάει αν τις παραδώσω με την μία στο αεροδρόμιο? Στο site της μου εβγαζε 30 + 30... Για 23 kg
Παρτους τηλέφωνο.Το έχω πάθει και εγώ και με εξυπηρέτησαν απο το τηλεφωνικό κέντρο.Στο αεροδρόμιο θα τις πληρώσεις πιο ακριβάΓιατί δεν δοκιμάζεις και τηλεφωνικά μήπως δεχθούν τις κάρτες σου;