Ε 2-3 να μη θες; Αλλά μάλλον καλύτερα πρώτα να πας και μετά να στα στείλουν ταχυδρομικώς,ε; Άγχος, άγχοςΠοσες βαλιτσες θες να παρεις εσυ;
Ε 2-3 να μη θες; Αλλά μάλλον καλύτερα πρώτα να πας και μετά να στα στείλουν ταχυδρομικώς,ε; Άγχος, άγχοςΠοσες βαλιτσες θες να παρεις εσυ;
Από το site της aegean προσπαθείς να κάνει την αγορά; Αν ναι τότε εκεί που λεει στοιχεία επιβατών σου βγάζει να προαγοράσεις αποσκευή και σου λέει με μικρά γράμματα από κάτω να προσθέσεις επιπλέον αποσκευή.όχι, το γράφει και κάτω με μικρά γράμματα αλλά και το πεδίο δε δίνει άλλη επιλογή
Λοιπόν ξαναπήγα στην airitickets και, όπως δείχνει η παγωμένη εικόνα, μου επιτρέπει μόνο 1 βαλίτσα. Το πεδίο δεν αφήνει άλλη επιλογή, ή καμιά ή μία μέχρι 23 κιλά. Πήγα και στο site της Aegean και μου επιτρέπει να πάρω δύο, εφόσον έχω εισιτήριο business :/Από το site της aegean προσπαθείς να κάνει την αγορά; Αν ναι τότε εκεί που λεει στοιχεία επιβατών σου βγάζει να προαγοράσεις αποσκευή και σου λέει με μικρά γράμματα από κάτω να προσθέσεις επιπλέον αποσκευή.
Νομίζω μέχρι 5 σου δίνει τη δυνατότητα να προαγοράσεις.
Λοιπόν ξαναπήγα στην airitickets και, όπως δείχνει η παγωμένη εικόνα, μου επιτρέπει μόνο 1 βαλίτσα. Το πεδίο δεν αφήνει άλλη επιλογή, ή καμιά ή μία μέχρι 23 κιλά. Πήγα και στο site της Aegean και μου επιτρέπει να πάρω δύο, εφόσον έχω εισιτήριο business :/
Και έχω πάρει με τον golight και το ξαναδοκίμασα τώρα και μου το δίνει κανονικά από το επίσημο site της Αegean.Αν βγάλεις εισιτήριο Flex σου επιτρέπει να αγοράσεις έως και πέντε επιπλέον αποσκευές στις πτήσεις που εκτελεί η Aegean.
Ίσως με αυτές τις διαστάσεις να μη χωράει στο ντουλάπι και να χρειαστεί να την έχεις στα πόδια σου κάτω από το κάθισμα του μπροστινού.αν πάρω βαλίτσα με 56χ35χ30 θα έχω πρόβλημα?