Οχι εκει δεν ειναι ελαστικοί δυστυχώς ή πρεπει να πληρώσεις το παραπάνω ή να τα βγάλεις και να τα βάλεις στη χειραποσκευή αν χωράνε.Γενικά με το υπέρβαρο της αποςκευής (πέρα των23 κιλών) στην Aegean έχετε παρατηρηςει αν ειναι ελαστικοί;
Ειναι υπερβολικα θα ελεγα αυστηροί εδω ήταν πριν γίνουν οι αλλαγές αυτες με go light , flex κτλ...Γενικά με το υπέρβαρο της αποςκευής (πέρα των 23 κιλών) στην Aegean έχετε παρατηρηςει αν ειναι ελαστικοί;
δε νομιζω!δεν την ζυγιζουν σχεδον ποτε με aegean ...τουλαχιστον σεμενα δεν ετυχε!το μεγεθος βλεπουν κυριως....την τσαντα την επιτρεπουν στις γυναικες κανονικα...οχι οπως στην ραιαν...Να ρωτήσω η χειραποσκευή μου είναι 8,2 kg ..λέτε να έχω θέμα...
Θα έχω και τη backpack με το λαπτοπ μαζί και την τσαντα μου...
Ε, κι εσύ... Κόψε 200 γραμμάρια.Να ρωτήσω η χειραποσκευή μου είναι 8,2 kg ..λέτε να έχω θέμα...
Θα έχω και τη backpack με το λαπτοπ μαζί και την τσαντα μου...
Δεν ειχα πρόβλημα με το backpack του laptop, απλά σημείωσα πως δεν μου ζυγισαν αυτο παρα μόνο την χειραποσκευή.Από το Μακεδονία έχω πετάξει κι εγώ με 26,8 κιλά για Γερμανία.Τώρα πετάω από Ελ.Βενιζέλος με aegean.Δλδ δεν σ άφησαν να περάσει η backpack με το λάπτοπ?
Μην σου κανει εντυπωση,γιατι γινεται και στην aegean αυτο,λογω "περιορισμενου χωρου αποθηκευσης αποσκευων"...εντυπωση μου εκανε δε το οτι ενω ειχα πληρωσει οικονομικο εισιτηριο με χειραποσκευη μου προτειναν να την παραδοσω ως αποσκευη επειδη η πτηση ειχε πολλες χειραποσκευες!!!επειδη ομως μου εχουν χαλασει χειραποσκευη κ εκαναν τον "αλεκο" μετα δεν την εδωσα κι ας επεμεναν!!!την εδωσε ο φιλος μου ομως!