Νομίζω 56 μετράνε το μήκος,45 το ύψος και 25 το πλάτος (έτσι γράφει στο site πάντως)Το μήκος ύψος πλάτος εννοείς; Δεν νομίζω να παίζουν ρόλο αυτά, αρκεί να είναι η μία διάσταση 56 η άλλη 45 και η άλλη 25, ανεξαρτήτως.
Νομίζω 56 μετράνε το μήκος,45 το ύψος και 25 το πλάτος (έτσι γράφει στο site πάντως)Το μήκος ύψος πλάτος εννοείς; Δεν νομίζω να παίζουν ρόλο αυτά, αρκεί να είναι η μία διάσταση 56 η άλλη 45 και η άλλη 25, ανεξαρτήτως.
Έτσι είναι αλλά νομίζω πρακτικά δεν έχει εφαρμογή. Άλλωστε τη βαλίτσα ξαπλωτή θα τη βάλεις στο ντουλαπάκι, τώρα αν τη βάλεις οριζόντια ή κάθετα δεν έχει σημασία, το ζητούμενο είναι να χωράει.Νομίζω 56 μετράνε το μήκος,45 το ύψος και 25 το πλάτος (έτσι γράφει στο site πάντως)
Κατάλαβα. Το δικό μου έχει πιο καθορισμένο σχήμα αλλά φαντάζομαι στο μπόγο μετράς κάπως τρεις διαστάσεις. Ύψος πάχος και φάρδος κάπως. Περίπου.Εννοώ ότι τα σακίδια πλάτης έχουν εξ΄ορισμού ένα σχήμα ακανόνιστο και δεν κατανοώ τι νόημα έχουν 3 διαστάσεις σ΄έναν μπόγο.
Εννοεί ότι συνολικά οι 3 διαστάσεις αν τις προσθέσεις δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 126 (ή 124) εκ.ανέφεραν ότι επιτρέπεται χειραποσκευή συνολικών διαστάσεων 126 εκατοστά, ή 124, κάτι τέτοιο. Δεν κατάλαβα πώς το εννοούσε...
Για δες το ξανα...βαλε κωδικο κρατησης και επωνυμο σε βγαζει κατευθειαν στην σελιδα.."Με προσθηκη αποσκευής" στο πρωτο τετραγωνο κατω αριστερα.... http://el.aegeanair.com/?gclid=CKf5kOG6n78CFeyWtAodO1cA6Q#bookingΚαλησπέρα!Εχω κλείσει εισητήρια με Aegean για Αμστερνταμ μεσω του skyscanner.Εχω το εξής πρόβλημα όταν έκανα την κράτηση δεν έκλεισα δεύτερη αποσκευή γιατί δεν ήταν σίγουρο ότι θα τη χρειαζόμουν.Να σημειώσω ότι η πτήση σταματάει στο Μόναχο με 2 ώρες αναμονή και μετά γράφει υπό εν μέρει διαχείριση της Lufthansa.Μπάινω που λέτε τώρα στο site της Aegean με τον κωδικό κράτησης και το όνομά μου αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά την δυνατότητα να προσθέσω 2η βαλίτσα μόνο να αλλάξω πτήση ή να αλλάξω τα στοιχεία μου ή να κλείσω θέση parking...Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να κλείσω δεύτερη βαλίτσα!!!
Οχι και γω κλεινω πολλες φορες με My Hellas και αυτο που τσεκαρα ειναι μεσω Myhellas με Aegean για Ηρακλειο-Αθηνα-Κωσταντινουπολη..Απο εκεί μπήκα και εγλω και μου εμφανίζει μόνο τα στοιχεία της κράτησης και τις εξης επιλογές που είπα και πιο πάνω αλλαγή στοιχείων,αλλαγή πτήσης και κράτηση parking.Το θέμα είναι ότι εχω ξανακλέίσει μέσω του site της aegean 2η βαλίτσα και μου φαίνεται περίεργο που δεν μου εμφαωίζει τίποτα για βαλίτσα μόνο ένα link Μάθετε για τη ΝΕΑ πολιτική αποσκευών όπου έχει τις προυποθεσεις χωρις να μπορώ να κλείσω 2η αποσκευή...
Στο πρωτο τετραγωνο κατω αριστερά μου δείχνει μόνο αλλαγή στοιχείων.Τα εισητήρια τα έκλεισα μέσω ενός πρακτορείου myHellas.com.Λέτε να μην είναι έγκυρο.Αλλιώς θα πάρω την aegean τηλέφωνο απευθείας
Mήπως το πρόβλημα σχετίζεται με το γεγονός ότι η δεύτερη πτήση σου δεν εκτελείται με την Aegean αλλά με τη Lufthansa;Αυτό μου εμφανίζει όταν βάζω τα στοιχεία μου. View attachment 61423