gkalla
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Τι να πω; Θα το ξαναπροσπαθήσω. Ευχαριστώ πάντως.δεχεται. χτες προσθεσα σε κρατηση με εκπτωτικο 2η αποσκευη με κουπονι.
Τι να πω; Θα το ξαναπροσπαθήσω. Ευχαριστώ πάντως.δεχεται. χτες προσθεσα σε κρατηση με εκπτωτικο 2η αποσκευη με κουπονι.
Αν στους ορους χρησης του κουπονιου δεν αναφερει κατι του στυλ "Δεν μπορει να εφαρμοστει συνδυαστικα με αλλες προσφορες/εκπτωσεις" καλεστε την Aegean να σ εξηγησει τι παει στραβα, διοτι θα επρεπε να μπορει να χρησιμοποιηθει.Μπα, δεν παίρνει κανέναν από τους 2 κωδικούς που έχω. Μάλλον δεν με χωνεύει η Aegean…
Ε ναι, εννοείτε ότι πήγα από την διαχείρηση κράτησης.Μήπως μπαίνεις απλά στο app της Aegean και όχι στη "διαχείριση κράτησης";
Αν ειναι 58εκ τοτε ειναι 3 ποντους υψηλότερη.η βαλίτσα μου είναι 2 πόντους ψηλότερη δηλαδή το όριο είναι 55 εμένα είναι 58 θα τις μετρήσουν ? Θα χρεωθω ?? Μπορώ να βγάλω τα πόδια και τη λαβή ?
Γίνεται και το έκανα . Το θέμα είναι θα το δεχτούνε ?Το αν αφαιρουνται τα ποδια και η λαβη θα πρεπει να το γνωριζεις καλυτερα απο εμας βλεποντας την αποσκευη σου - στις βαλιτσες που εχω χρησιμοποιησει δεν μπορουσες να τα αφαιρεσεις και να τα επανατοποθετησεις
Χρειαζεται να τους ρωτησετε; Οταν πατε στο gate, αν θελεις να παιξεις σιγουρα, απλα αφαιρεσε τα ροδακια και τα τοποθετεις οταν περασεις.Γίνεται και το έκανα . Το θέμα είναι θα το δεχτούνε ?
Όχι όχι τα ροδάκια τα έχω . Μόνο την λαβή αφαιρεσα!!!!Χρειαζεται να τους ρωτησετε; Οταν πατε στο gate, αν θελεις να παιξεις σιγουρα, απλα αφαιρεσε τα ροδακια και τα τοποθετεις οταν περασεις.
Αν εχεις τα ροδακια πανω και τα αφαιρεσεις μονο για τον ελεγχο, προφανως και θα στην πουν.