Extra muros
Member
Σε καμία πλήρη πτήση της Aegean δεν έχω δει να επιτρέπουν πανωφόρια σε ντουλάπια οι αεροσυνοδοί, έχω πρόσφατο παράδειγμα πριν 3 μέρες που οι αεροσυνοδοί κατέβασαν ρούχα τονίζοντας πως τα ντουλάπια είναι για αποσκευές. Ούτε βέβαια θα βάλει κανείς τσαντάκι (γιατί για τσαντάκι μίλησα, όχι για σάκο, τσάντα, φάκελο, θήκη λάπτοπ ή κάτι συναφές) σε ντουλάπι, αντί να το πάρει στο κάθισμά του. Προσωπικά συνήθως πληρώνω είτε βαλίτσα είτε δεύτερη χειραποσκευή, προφανώς όμως δε θα τα βάλω με το συνεπιβάτη μου που δεν πλήρωσε καπέλο για κάτι που δεν είναι αποσκευή με κανέναν ορισμό της λέξης.Η σύμβαση είναι προσωπική αλλά την ίδια σύμβαση έχουν υπογράψει και όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες.
Προσβλητικό,για εμένα, είναι να έχεις πληρώσει για μια χειραποσκευη αλλά να κάνεις την πάπια και να βάζεις στα ντουλάπια και τη δεύτερη χειραποσκευη και το μπουφάν σου κτλ κτλ.
Και "εγώ" να ψάχνω να βρω ντουλαπάκι 5/6 σειρές μακρυά από τη θέση μου την ίδια στιγμή που οι αεροσυνοδοί δεν λένε κουβέντα σε κανέναν και φυσικά η προσωπική ευθύνη πάει περίπατο.
Και προσωπικά δεν το παίζω τυπικός αλλά δεν θα ζητήσω και τον λόγο αν μου κάνουν "παρατήρηση".
Και ούτε θα πάει να το παίξω μάγκας, γιατί το έχω δει και αυτό.