• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ακυρώθηκε η διά λιθοβολισμού εκτέλεση 43χρονης Ιρανής

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Δειτε παρακατω, κυριως τη τελευταια παραγραφο που εχει φτασει η μ@#$%^κια αυτου του καθεστωτως.

in.gr - Ακυρώθηκε η διά λιθοβολισμού εκτέλεση 43χρονης Ιρανής - Ειδήσεις - Κόσμος

Αλλα οτι και να κανουν, ειναι χαμενοι. Λογω του πολεμου Ιραν-Ιρακ (οπου προτρεπαν τον λαο να γεννουν πολλα παιδια), το 65% του πλυθυσμου ειναι κατω απο 35 ετων και μορφωμενοι. Μιλαμε για εναν λαο (Περσες) με ιστορια οχι σαν τους διαφορους γειτονες τους. Δεν μασανε και οσο και να κυνηγαει το καθεστως τη προσβαση στο ιντερνετ, η επανασταση ειναι σιγουρη για να τους στειλουν απο εκει που ηλθαν αργα ή γρηγορα. Οσο μαλιστα συνεχιζουν να προκαλουν με αυτες τις προθεσεις (μακαρι να μη γινουν ενεργειες) το λαο , τοσο το χειροτερο γι' αυτους.
Με τέτοια ποσοστά μόρφωσης, η αλήθεια είναι πως έχω αναρωτηθεί πάρα πολλές φορές πώς το Ιράν παραμένει από τις πιο σκληροπυρηνικές Ισλαμικές χώρες που νόμος είναι στυγνά το κοράνι. Μιλάμε για αλφαβητισμό που φτάνει στο 77 % στο σύνολο του πληθυσμού και για 750.000 αποφοίτους πανεπιστημίου ετησίως (50% από τους οποίους είναι γυναίκες) σε σύνολο 75.000.000 κατοίκων στη χώρα.

Christian

Member
Με τέτοια ποσοστά μόρφωσης, η αλήθεια είναι πως έχω αναρωτηθεί πάρα πολλές φορές πώς το Ιράν παραμένει από τις πιο σκληροπυρηνικές Ισλαμικές χώρες που νόμος είναι στυγνά το κοράνι. Μιλάμε για αλφαβητισμό που φτάνει στο 77 % στο σύνολο του πληθυσμού και για 750.000 αποφοίτους πανεπιστημίου ετησίως (50% από τους οποίους είναι γυναίκες) σε σύνολο 75.000.000 κατοίκων στη χώρα.
"Η θρησκεία ειναι το όπιο του λαού"
Καρλ Μαρξ

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
"Η θρησκεία ειναι το όπιο του λαού"
Καρλ Μαρξ
Δεν νομίζω ότι ισχύει απόλυτα στην περίπτωση των ιρανών. Ένα θεοκρατικό τύποις καθεστώς είναι που τρομοκρατεί ένα υπέροχο λαό που το νοιώθεις ότι αντιδρά (τουλάχιστον οι αστοί). Ελπίζω να είναι θέμα χρόνου η ανατροπή του για να ανασάνουν οι άνθρωποι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom