Δεν έχω μπει στη διαδικασία να συγκρίνω τιμές ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αλλά αν θες να λάβεις μία απάντηση από όσους το έχουν ψάξει, θα πρέπει να μας πεις αν ενδιαφέρεσαι για Ελλάδα ή εξωτερικό, ποια εποχή, budget κτλΠου συμφέρει να κοιτάξεις για οικονομικά ακτοπλοϊκά και με αμάξι?
Ελλάδα κυρίως νησιά Αιγαίου κ εποχή Ιουλίου του 22(οκ ναι είναι κάπως νωρίς να το προγραμματίζω από τώρα )Δεν έχω μπει στη διαδικασία να συγκρίνω τιμές ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αλλά αν θες να λάβεις μία απάντηση από όσους το έχουν ψάξει, θα πρέπει να μας πεις αν ενδιαφέρεσαι για Ελλάδα ή εξωτερικό, ποια εποχή, budget κτλ
Δεν είναι νωρίς και εγώ εχθές για το καλοκαίρι κοιτούσα, αεροπορικά όμως. Θα σου απαντήσουν, σύντομα πιστεύωΕλλάδα κυρίως νησιά Αιγαίου κ εποχή Ιουλίου του 22(οκ ναι είναι κάπως νωρίς να το προγραμματίζω από τώρα )
Κοιταμε μεσω deals for you της Cosmote αν ειναι 2 ατομα. Μιση τιμη.Ελλάδα κυρίως νησιά Αιγαίου κ εποχή Ιουλίου του 22(οκ ναι είναι κάπως νωρίς να το προγραμματίζω από τώρα )
Ισχύει δυστυχώς! Όπως επίσης ισχύει πάρα πολύ και για τα δρομολόγια ταχυπλόων ειδικά προς Κυκλάδες που κάποια διαμορφώνονται κυριολεκτικά στο παραπέντε. Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως περιέργως φέτος η Attica (που έχει υπό την "ομπρέλα" της την Blue Star και τη Hellenic, δηλαδή τις 2 βασικές εταιρείες για τα νησιά του Αιγαίου), έχει ανοίξει ήδη πλήρως τα δρομολόγιά της για το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι διαθέσιμα για κρατήσεις. Επίσης και κάποιες άλλες μικρότερες εταιρείες όπως η Fast Ferries και η AegeanSpeedLines έχουν ομοίως ανοίξει τα πλάνα τους για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σαν κάτι λοιπόν να αλλάζει προς τα καλύτερο και το οργανωτικότερο...Έχω μόνο ένσταση για τα καλοκαιρινά δρομολόγια καθώς αυτά διαμορφώνται στην τελική τους μορφή αργότερα. Βέβαια για κάποιους προορισμούς σε μεγάλα νησιά δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές.
Καλησπέρα.Γεια σας,
ξεκίνησα να σχεδιάζω σιγά-σιγά τις καλοκαιρινές διακοπές σε Κρήτη και Σαντορίνη και ήθελα να δω ποιο είναι το κόστος των ακτοπλοϊκών από Ηράκλειο για Σαντορίνη.
Πάντως και η Minoan Lines την ίδια τιμή μου εμφανίζει.Καλησπέρα.
Καλώς ήρθες στο μαγικό (πανάκριβο) κόσμο των SJ. Δε μου κάνει εντύπωση η τιμή...
Το ίδιο δρομολόγιο το κάνει και ο «Πρέβελης» κάθε καλοκαίρι κάποιες φορές την εβδομάδα. Με την όλη αναξιοπιστία που διαθέτει βέβαια, αποτελεί μια αρκετά πιο οικονομική λύση.