katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Η αναχώρηση; Ποιες είναι οι ημερομηνίες του ταξιδιού;Εγώ θέλω για 17 Αύγουστου .
Η αναχώρηση; Ποιες είναι οι ημερομηνίες του ταξιδιού;Εγώ θέλω για 17 Αύγουστου .
Εγώ θέλω να φύγω από εδώ 17 Αυγούστου και να γυρίσω στις 21!Η αναχώρηση; Ποιες είναι οι ημερομηνίες του ταξιδιού;
Γιατί δεν επικοινωνείς με ένα πρακτορείο ή με την εταιρεία. Έτσι θα πάρεις μια υπεύθυνη απαντησηΚανείς;
Δεν έχω ιδέα από την πολιτική της. Αλλά με παραξένεψε λίγο ότι υπάρχει καμπίνα για κατοικίδια. Θα επικοινωνήσω μαζί τους καλού κακού.Μα αφου η εταιρεια δεν χρεωνει το κατοικιδιο στη γραμμη αυτη, γιατι να εχει προβλημα?
Επιτρέπεται η παραμονή κατοικιδίων, δεν είναι υποχρεωτική!!! Αν έχεις κατοικίδιο, μπορείς να μείνεις σε αυτή, γιατί ενδεχομένως σε άλλες κατηγορίες καμπίνας απαγορεύεται. Αν έγραφε ότι επιτρέπονται τα παιδιά και εσύ δεν έχεις, θα είχες την ίδια απορία;;;Καλησπέρα. Θέλω να πάω Ηράκλειο κάποιες συγκεκριμένες μέρες μέσα στις γιορτές και θέλω να κλείσω μονοκλίνη καμπίνα. Αρχικά, έψαξα πρώτα με ANEK που είναι φθηνότερη. Είδα ότι δεν υπάρχει απλή Μονοκλίνη εξωτερική ή Μονοκλίνη Εσωτερική, αλλά μόνο Μονοκλίνη εξωτερική ΑΚ1 στην οποία επιτρέπεται η παραμονή κατοικίδιων. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να την κλείσω, εφόσον εγώ δεν θα φέρω μαζί κατοικίδιο. Θα υπάρξει πρόβλημα; Ευχαριστώ.