Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
βέβαια όταν ήρθε στην Πάτρα από Ανκόνα οχηματαγωγό των 200+ μέτρων, με τρία ΙΧ (3)...
τον ιούλιο αρκετές αναχωρήσεις, όχι όλες, είναι στην υψηλή σαιζόν. το νούμερο που είπες φαίνεται υψηλό. πες και ημερομηνίες να δούμε. πιθανόν σε καποιες, ειδικά στο γυρισμό, να μην υπάρχει ήδη διαθεσιμότητα στον τύπο των καμπινών που θέλεις. οι κρατήσεις από Ιταλία πάντως κινούνται με σημαντικά ποσοστά ανόδου από πέρσι. οι ιταλοί είναι φίλοι μας..Αγαπητέ SAMION τι έχει συμβεί με τα δρομολόγια για ιταλία ;;εχουν πάει στα ύψη;;απο μια αναζήτηση που έκανα για τετράκλινη καμπίνα με αυτοκίνητο για ιούλιο μου έβγαλε και με προσφορά παρακαλώ 1618ευρω;;μα εγω τοχα αφήσει πριν 2 χρόνια στα 600 !Δώσε μου τα φώτα σου σε παρακάλώ τι έχει συμβεί;έτσι θα ναι απο δω και στο εξής;;
α τώρα το είδα, δεν τα διαβάζω κι όλα..σε κάθε περίπτωση ρώτα το πρακτορείο της εμπιστοσύνης σου.Τι έγινε SAMION γιατί δεν απαντάς;;
επενδύει στη γραμμή η εταιρεία..ετοιμάζεται και 2ο..το Catania, παλιός γνωριμος (ποστ 118). οι χαμηλές τιμές καλα κρατούν..από 170 ΙΧ+οδηγός...11/4 ξεκινα το Sorrento του Grimaldi Πατρα-Ηγουμ.-Brindisi.επαναφορα της ιστορικης γραμμης κ επιτελους μια 2η εταιρεια για το νοτο με αναμενομενες χαμηλοτερες τιμες. θα δειξει απο 26/3 που ξεκινουν οι κρατησεις.
καταρχήν: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ! να χαίρεσαι τη γιορτή σου...ανοιγει γραμμη Ελλαδα - Κατανια;;;;
θα εννοείς με ΙΧ και για πολυήμερες διακοπές..γιατί αλλιώς και τώρα πας με μια αξιόπιστη εταιρεία (βλ. ΑΖ) Κατάνια και παίρνεις το δελφινάκι σου για το αγγλοσαξονικό νησί. θα μου πεις άμα πάω Σικελία, θα φύγω μετά να πάω Μάλτα? εσύ μπορεί όχι, αλλά οι τρελλοί δεν λείπουν σε αυτό το ματαιο κόσμο...Αν είναι και καλές οι τιμές θα έχουμε ένα ακόμα τρόπο να μεταβούμε είτε Μάλτα (Κατάνια-Μάλτα) είτε Τυνησία (Παλέρμο/Τράπανι-Τύνιδα).