• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ακριβότερο δίκλινο η φθηνότερο τρίκλινο(Εδιμβούργο)??

Peter Nalitch

New Member
Γεία σας!
Είμαι νέο μέλος και άπειρος γενικά από ταξίδια.Οπότε θα σας θέσω την απορία μου :
Έκλεισα χθες 2κλινο δωμάτιο σε B&B κοντά στο κέντρο του Εδιμβούργου (Booking.com: Regent House Hotel - B&B, Edinburgh, United Kingdom - 202 Guest reviews. Book your hotel now!) με 224 λίρες. Σήμερα το πρωί ξανακοιτώντας το συγκεκριμένο, αντικρίζω ότι έχει προσφορά 3κλινο με 99 λίρες. Σημειώνω ότι είμαστε 2 άτομα και οτι πρώτη κράτηση μου έχει σαν όρο την Δωρεάν ακύρωση. Το ερώτημα μου είναι τα εξής : Αν κάνω κράτηση για 3 κλινο , θα πρέπει να είμαστε 3 άτομα οπωσδήποτε ?

Ευχαριστώ!!

MariaPico

Member
Νομίζω πως όχι. Θυμάμαι από Booking.com για Ελλάδα βέβαια αλλά ισχύει εννοείται και για εξωτερικό επέλεξα τρίκλινο και είχε επιλογή 1,2 ή 3 άτομα και διάλεξα 2!:)

Κάτι άσχετο που δεν το βρίσκω πουθενά ρε μαμώτο!!! Πως ανοίγεις νεο θέμα;

tinkerbell24

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
έχω κλείσει πολλές φορές για 2 άτομα και ήμουν μόνη μου από booking

_antonis_

Member
Να σε ρωτησω κατι?αμα ειστε δυο ατομα και κλεισετε μονοκλινο?γιατι νομιζω οταν λενε μονοκλινο το κρεβατι ειναι διπλο:shock:
Αυτό απορρίπτεται!
Κάθε τι επιπλέον, χρεώνεται.
Έτσι αν πληρώσεις για 1 άτομο αλλά πάτε 2, θα πληρώσετε τελικά για 2κλινο. Το αν έχουν 2πλό κρεβάτι για κάθε ένα άτομο, επειδή έτσι τους γουστάρει (όπως πολλά 5άστερα ας πούμε) είναι άλλο θέμα, μπορεί να βρήκαν προσφορά τα 2πλά κρεβάτια έναντι των μονών στην αγορά. Μην το ρισκάρεις...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το ερώτημα μου είναι τα εξής : Αν κάνω κράτηση για 3 κλινο , θα πρέπει να είμαστε 3 άτομα οπωσδήποτε ?
Ευχαριστώ!!
Αν ειστε απο 0-3 θα σας μπασουν στο δωματιο, μην ανησυχεις...

Να σε ρωτησω κατι?αμα ειστε δυο ατομα και κλεισετε μονοκλινο?γιατι νομιζω οταν λενε μονοκλινο το κρεβατι ειναι διπλο:shock:
Μην κανεις κανενα τετοιο αστειο. Στην καλυτερη θα πληρωσεις για δικλινο σε δικλινο δωματιο. Στη χειροτερη θα πληρωσεις για δικλινο και θα κοιμηθειτε σε μονο κρεβατι ή θα μεινετε σε ξεχωριστα δωματια (εννοειτε πληρωνοντας τα). Ασε που θα ειστε το θεμα συζητησης της ρεσεψιον για πολλες μερες...

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
Γεία σας!
Είμαι νέο μέλος και άπειρος γενικά από ταξίδια.Οπότε θα σας θέσω την απορία μου :
Έκλεισα χθες 2κλινο δωμάτιο σε B&B κοντά στο κέντρο του Εδιμβούργου (Booking.com: Regent House Hotel - B&B, Edinburgh, United Kingdom - 202 Guest reviews. Book your hotel now!) με 224 λίρες. Σήμερα το πρωί ξανακοιτώντας το συγκεκριμένο, αντικρίζω ότι έχει προσφορά 3κλινο με 99 λίρες. Σημειώνω ότι είμαστε 2 άτομα και οτι πρώτη κράτηση μου έχει σαν όρο την Δωρεάν ακύρωση. Το ερώτημα μου είναι τα εξής : Αν κάνω κράτηση για 3 κλινο , θα πρέπει να είμαστε 3 άτομα οπωσδήποτε ?

Ευχαριστώ!!
οι 224 λίρες είναι για μία διαν/ση?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou