varioAthens
Member
https://www.trustedhousesitters.com...nZJ16x37X1zPXh4_S46nHta6yjR1N1lIaAgKTEALw_wcBΠοιο Site ειναι να κανω εγγραφή ΤΩΡΑ
https://www.trustedhousesitters.com...nZJ16x37X1zPXh4_S46nHta6yjR1N1lIaAgKTEALw_wcBΠοιο Site ειναι να κανω εγγραφή ΤΩΡΑ
Hταν πολύ πρωί για μένα, sorry.7 χιλιόμετρα περισσότερα έγραψα, σε σχέση με την απόσταση στην Κούβα.
Σχωρεμενη τέκνον.Hταν πολύ πρωί για μένα, sorry.
Ακριβή η συμμετοχή στο Site σε Basic Membership €119, billed annually ( Αλλά τι ειναι κοστολογημένο σωστα nowadays )
Καλυτερα να παω 4η φορα Πορτογαλια η 14η φορα Ιταλια παρα στους ξινους.Πολωνία ίσον εγγύηση τελικά όταν μιλάμε για οικονομικό ταξίδι, παρόλο που ο πληθωρισμός χτύπησε και εκεί όπως είναι λογικό.
Δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο δυο βήματα από την κεντρική πλατεία της Κρακοβίας με 50€, με εξαιρετικό μάλιστα πρωινό και σε εορταστική περίοδο.
Γεύμα δύο ατόμων με παραδοσιακά εδέσματα μέχρι σκασμού με 30€.
Οι μπύρες στα bar να ξεκινούν από 2€ το pint όπως αντίστοιχα και οι βότκες.
Διαδρομή μιας ώρας με τρένο και λεωφορείο στα 4€.
Οικονομικά εισιτήρια πάντα παίζουν, μιας και οι αεροπορικές που πετάνε προς τη χώρα είναι πολλές, όπως και τα αεροδρόμια.
Είναι νομίζω από τις καλύτερες επιλογές στην Ευρώπη βάσει τιμής/παροχών.
Καλα και να ακους τους Πορτογαλους να μιλανε συνεχεια με το <<ου >>,δεν παλευεταιΚαλυτερα να παω 4η φορα Πορτογαλια η 14η φορα Ιταλια παρα στους ξινους.
Καλα κανουν κι εχουν φθηνα ποτα, δεν αντεχονται αν δεν πιεις.
Ναι, θα ξαναβρούμε νορμαλ εισιτήρια για Πορτογαλία από Θεσσαλονίκη στην επόμενη πανδημία...Καλυτερα να παω 4η φορα Πορτογαλια
2 στις 3 φορες που πηγα Πολωνια μου την επεσε η αστυνομια ζητωντας ταυτοτητα γιατι ειμαι ξενη. Ας ακουω "ου".Καλα και να ακους τους Πορτογαλους να μιλανε συνεχεια με το <<ου >>,δεν παλευεται
Καλυτερα να παω ενα ταξιδι λιγοτερο. Αυτοι, οι Τσεχοι και οι Ουγγροι παιρνουν βραβειο ξινιλας, μονο τζαμπα θα ξαναπηγαινα.Ναι, θα ξαναβρούμε νορμαλ εισιτήρια για Πορτογαλία από Θεσσαλονίκη στην επόμενη πανδημία...
Μια χαρά είναι οι ξυνοί, δε θα τους πανρτρευτούμε κιόλας!
Μπορουμου νου δουμου του διουβουτουριου σους?2 στις 3 φορες που πηγα Πολωνια μου την επεσε η αστυνομια ζητωντας ταυτοτητα γιατι ειμαι ξενη. Ας ακουω "ου".