thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
Σαν κλασσικός νεοέλληνας και εγώ εκανα το πασχαλιατικο ταξίδι μου στην ελληνική επαρχία.
Χθες Κυριακή του Πάσχα, ειπαμε να παμε να πιουμε 3 νοματαίοι εναν καφέ απόγευμα σε καφετέρια των Σερρών.
Παραγγείλαμε λοιπον 1 φραπε γλυκο χωρίς γάλα και 2 νερα Περιέ. Επειδή δεν ειχε Περιε, μας εφερε 2 νερα ανθρακούχα Λουτράκι 0,33λ...
Και ιδου ο λογαριασμός:
Συνολο 11,5Ευρώ, εκαστο νερο 4 Ευρώ(1364 πρωην δραχμές) και 3,5 η φραπεδιά
Οι 2 απο τους 3 νοματαιους τα τελευταια χρονια εχουν ταξιδεψει και στο Μονακό για το γκραν πρι της Φορμουλα 1...
Τοσο ακριβά το νερο δεν το εχουν πληρώσει εκεί.
Ακου εκει 4 ευρώ;
Ζητήσαμε να δουμε και τον τιμοκαταλογο, μηπως είχε γίνει καποιο λαθος.
Οχι , η τιμη ηταν 4 ευρώ, οσο και μια μπυρα Αμστελ.
Μας φάνηκε υπερβολικα ακριβό το νερό... Ενδεικτικα να αναφερω οτι σε αεροπλάνο και σε αεροδρόμιο του εξωτερικο εχω πληρώσει το νερό 0,5 λ ...μόνο 3 ευρώ...
Υ.Γ.: Σε αυτή τη ενότητα θα μπορουσαμε να αναφέρουμε και αλλα τετοια περιστατικά με ακριβές υπηρεσίες της αγαπημένης μας Ελλάδας
Χθες Κυριακή του Πάσχα, ειπαμε να παμε να πιουμε 3 νοματαίοι εναν καφέ απόγευμα σε καφετέρια των Σερρών.
Παραγγείλαμε λοιπον 1 φραπε γλυκο χωρίς γάλα και 2 νερα Περιέ. Επειδή δεν ειχε Περιε, μας εφερε 2 νερα ανθρακούχα Λουτράκι 0,33λ...
Και ιδου ο λογαριασμός:
Συνολο 11,5Ευρώ, εκαστο νερο 4 Ευρώ(1364 πρωην δραχμές) και 3,5 η φραπεδιά
Οι 2 απο τους 3 νοματαιους τα τελευταια χρονια εχουν ταξιδεψει και στο Μονακό για το γκραν πρι της Φορμουλα 1...
Τοσο ακριβά το νερο δεν το εχουν πληρώσει εκεί.
Ακου εκει 4 ευρώ;
Ζητήσαμε να δουμε και τον τιμοκαταλογο, μηπως είχε γίνει καποιο λαθος.
Οχι , η τιμη ηταν 4 ευρώ, οσο και μια μπυρα Αμστελ.
Μας φάνηκε υπερβολικα ακριβό το νερό... Ενδεικτικα να αναφερω οτι σε αεροπλάνο και σε αεροδρόμιο του εξωτερικο εχω πληρώσει το νερό 0,5 λ ...μόνο 3 ευρώ...
Υ.Γ.: Σε αυτή τη ενότητα θα μπορουσαμε να αναφέρουμε και αλλα τετοια περιστατικά με ακριβές υπηρεσίες της αγαπημένης μας Ελλάδας