Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αλλες φρεσκες προτασεις για θεατρο εχουμε? Αλλα κατι να πεσω ξερη....
Εγώ όσες έχω δει φέτος τις έχω αναφέρει σχεδόν όλες σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Παρ' όλα αυτά έχω ήδη κλείσει από την προπώληση να πάω τέλος του μήνα στους "Άγριους" του Γιώργου Παλουμπή, επειδή μου έχει κάνει κλικ το ρεαλιστικό στυλ του και ο τρόπος που αναφέρεται σε παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας. Και βάσει της περιγραφής το συγκεκριμένο έργο κινείται στα ίδια πλαίσια.

Ελπίζω αν εσύ ή κάποιο άλλο μέλος πάτε με αφορμή αυτή την ανάρτηση να μη με βρίζετε μετά. 😄

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για θέατρο όχι αλλά ξέρω ένα εστιατόριο που αν πας θα πέσεις ξερή. Αλλά θες 4-5 μέρες να συνέλθεις, δυο διαφορετικές παρέες που πήγαν είχαν 30-40% "θύματα".

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Σήμερα άνοιξε η προπωληση για το Φεστιβάλ Επιδαύρου. Μεταξύ άλλων ανεβαίνει ξανά η Ορέστεια του Τερζόπουλου που πέρυσι έγινε χαμός και ο Όρκος της Ευρώπης με Ζυλιέτ Μπινός
Βρε παιδιά είναι λογικό να αρχίζει προπώληση τον Απρίλιο για τον Αύγουστο? Επίσης αν ξαναδώ άλλη μια φορά τον Ιησού του Τζεφιρέλι, θα ουρλιάξω! Και τα δύο μάρκετινγκ ειναι

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Είχα καιρό να πέσω ξερή, αλλά ο Αίας του Σοφοκλή με τον Μιχάλη Σαραντη με συγκλόνισε, δύο χρόνια έχουν περάσει κι όμως την ανακαλώ πάντα σα μετρο συγκρισης

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είχα καιρό να πέσω ξερή, αλλά ο Αίας του Σοφοκλή με τον Μιχάλη Σαραντη με συγκλόνισε, δύο χρόνια έχουν περάσει κι όμως την ανακαλώ πάντα σα μετρο συγκρισης
Άσχετο, αλλά αυτός είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Μηνά που δικαίως μνημονεύθηκε πιο πάνω.

(ΚΑΙ κουτσομπολίστικη στήλη). Τρελά ταλαντούχο ζευγάρι.

Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ κλείνουν πολύ Γρήγορα, όποιος περιμένει τον Αύγουστο ή τον Ιούλιο να κλείσει δε θα βρει τίποτα, τουλάχιστον για τις περισσότερες παραστάσεις. Βέβαια το φεστιβάλ ξεκινάει Μάιο όχι Αύγουστο, Αύγουστο είναι οι παραστάσεις της Επιδαύρου.

varioAthens

Member
Άσχετο, αλλά αυτός είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Μηνά που δικαίως μνημονεύθηκε πιο πάνω.

(ΚΑΙ κουτσομπολίστικη στήλη). Τρελά ταλαντούχο ζευγάρι.
Και εχουν και ιταλικο εστιατοριο στην Αθηνα (το γκοσιπ συνεχιζεται)

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom