Buenosmitsos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Kωνσταντινουπολη
Γεια σας παιδια!
Εχω αποφασισει με την καλη μου να κανουμε ενα roadtrip στην Νοτια Ιταλια.
Θα ηθελα να κανετε προτασεις σχετικα με αυτο που εχουμε στο μυαλο μας.
Η σκεψη ειναι Αθηνα-Ναπολη (Πομπια,Κουμα)-Καπρι-Ραβελο(Σορρεντο, Ποζιτανο-Αμαλφι)-Παεστουμ (Σαλερνο)-Λετσε ή Καλημερα (Ταρραντο)-Μπριντεζι.
Οι πολεις σε παρενθεση ειναι τα ενδιαμεσα που θελουμε να δουμε και θα προσπαθησουμε να σταματησουμε για μεσημεριανο φαγητο η καφε ενω οι αλλες θα ειναι οι πολεις που θα διανυκτερευσουμε.
Πρωτη μερα Αθηνα-Πατρα-Μπαρι.
Μετα απο εναν γρηγορο καφε στο Μπαρι παμε Ναπολη οπου θα μεινουμε 3 νυχτες.
Λογικα θα φτασουμε το απογευματακι της δευτερης μερας της εκδρομης.
Η Ναπολη θα ειναι το βασικο εφαλτηριο.
Την επομενη το πρωι (3η ημερα) στην Πομπια και απογευμα πισω Ναπολη.
Την τεταρτη μερα, το πρωι στην Cuma Bacoli (Προς τιμη στην ιδιαιτερη πατριδα μου την Κυμη) και παλι πισω το απογευμα στην Ναπολη.
Την πεμπτη ημερα το πρωι φευγουμε για Καπρι.
Ερωτησεις 1ου Σκελους
------------------------
1) Μπορειτε να προτεινετε τη να δουμε στην Ναπολη, δεδομενου οτι θα ειμαστε επι της ουσιας μονο απογευμα στην πολη θα μπορεσουμε να μπουμε σε κανα μουσειο η ειναι μονο πρωινες ωρες;
Υπαρχει καποιο site με εκδηλωσεις στην Ναπολη, οπως θεατρο, οπερα κτλ
2) Ψαχνουμε ξενοδοχειο με παρκινγκ και μονο! Πιστευεται οτι ειναι τοσο μεγαλο προβλημα οσο φανταζομαστε το παρκαρισμα;
3) Για την ωρα εχουμε καταληξει σε ενα ξενοδοχειο το οποιο ειναι στην περιοχη "via del Parco Margherita" το www.villamargheritahotel.com
Ειναι κοντα στο κεντρο της πολης και στα αξιοθεατα της;
Να παιρνω το αυτοκινητο απο το ξενοδοχειο για να πηγαινω στο κεντρο η να το αφησω 3 ημερες στο παρκινγκ, να ξεκουραστει και αυτο!!!
Ειναι κοντα ο πεζοδρομος με τα ρουχα;
Μπορειτε να μου πειτε ονοματα περιοχων που πρεπει να παω;
3) Εχετε κατι να προτεινετε για Πομπια / Βεζουβιο και για την Κουμα;
Επειδη η εκδρομη θα ειναι μεγαλη και δεν θελω να σας κουρασω απο τωρα θα επανελθω με ερωτησεις του δευτερου σκελους αργοτερα.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Εχω αποφασισει με την καλη μου να κανουμε ενα roadtrip στην Νοτια Ιταλια.
Θα ηθελα να κανετε προτασεις σχετικα με αυτο που εχουμε στο μυαλο μας.
Η σκεψη ειναι Αθηνα-Ναπολη (Πομπια,Κουμα)-Καπρι-Ραβελο(Σορρεντο, Ποζιτανο-Αμαλφι)-Παεστουμ (Σαλερνο)-Λετσε ή Καλημερα (Ταρραντο)-Μπριντεζι.
Οι πολεις σε παρενθεση ειναι τα ενδιαμεσα που θελουμε να δουμε και θα προσπαθησουμε να σταματησουμε για μεσημεριανο φαγητο η καφε ενω οι αλλες θα ειναι οι πολεις που θα διανυκτερευσουμε.
Πρωτη μερα Αθηνα-Πατρα-Μπαρι.
Μετα απο εναν γρηγορο καφε στο Μπαρι παμε Ναπολη οπου θα μεινουμε 3 νυχτες.
Λογικα θα φτασουμε το απογευματακι της δευτερης μερας της εκδρομης.
Η Ναπολη θα ειναι το βασικο εφαλτηριο.
Την επομενη το πρωι (3η ημερα) στην Πομπια και απογευμα πισω Ναπολη.
Την τεταρτη μερα, το πρωι στην Cuma Bacoli (Προς τιμη στην ιδιαιτερη πατριδα μου την Κυμη) και παλι πισω το απογευμα στην Ναπολη.
Την πεμπτη ημερα το πρωι φευγουμε για Καπρι.
Ερωτησεις 1ου Σκελους
------------------------
1) Μπορειτε να προτεινετε τη να δουμε στην Ναπολη, δεδομενου οτι θα ειμαστε επι της ουσιας μονο απογευμα στην πολη θα μπορεσουμε να μπουμε σε κανα μουσειο η ειναι μονο πρωινες ωρες;
Υπαρχει καποιο site με εκδηλωσεις στην Ναπολη, οπως θεατρο, οπερα κτλ
2) Ψαχνουμε ξενοδοχειο με παρκινγκ και μονο! Πιστευεται οτι ειναι τοσο μεγαλο προβλημα οσο φανταζομαστε το παρκαρισμα;
3) Για την ωρα εχουμε καταληξει σε ενα ξενοδοχειο το οποιο ειναι στην περιοχη "via del Parco Margherita" το www.villamargheritahotel.com
Ειναι κοντα στο κεντρο της πολης και στα αξιοθεατα της;
Να παιρνω το αυτοκινητο απο το ξενοδοχειο για να πηγαινω στο κεντρο η να το αφησω 3 ημερες στο παρκινγκ, να ξεκουραστει και αυτο!!!
Ειναι κοντα ο πεζοδρομος με τα ρουχα;
Μπορειτε να μου πειτε ονοματα περιοχων που πρεπει να παω;
3) Εχετε κατι να προτεινετε για Πομπια / Βεζουβιο και για την Κουμα;
Επειδη η εκδρομη θα ειναι μεγαλη και δεν θελω να σας κουρασω απο τωρα θα επανελθω με ερωτησεις του δευτερου σκελους αργοτερα.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Last edited by a moderator: