tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει αλλά μπορεί να νοιάξει το παιδί σου, τη μάνα σου. Μπορεί να έχει επιπτώσεις στην εργασία σου. Μπορεί εξαιτίας του κάποιοι θερμόαιμοι ανεγκέφαλοι να σου προκαλέσουν υλική ή σωματική ζημιά για να συνετιστείς, αν δεν γουστάρουν τις πράξεις σου. Τα λόγια των άλλων δεν επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους το ίδιο.Αυτό με το κουτσομπολιό δεν το ένιωσα ποτέ, ούτε εκεί ούτε στην άλλη επαρχία που έζησα, μάλλον δεν το αντελήφθην που λέει και ο Καραβανέας, δε με ενδιέφερε κιόλας. Άντε σου λέω εγώ ότι κουτσομπόλευαν "γιατί να ήρθε εδώ αυτός;", "μήπως τον παράτησε η γυναίκα του" ή αν είμαι δραπέτης ή αδερφή. Τι με νοιάζει; Και πού να το μάθω, προφανώς δε θα τα έλεγαν μπροστά μου. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο θέμα αυτό, τι με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, εγώ μια χαρά περνούσα μόνος μου, με τα βιβλία μου, τους οδηγούς μου, τη δουλειά μου, το μπασκετάκι μου, τις βόλτες μου, τη γυμναστική μου και την κιθάρα μου. Κι αν με βγάλανε και αδερφή ή κομουνιστή χαλάλι τους, πλάκα έχουν. τουλάχιστον Ολυμπιακό δε θα με πουν.
Έχω πολλά παραδείγματα ανθρώπων που εγκαταστάθηκαν με όνειρα, ξοδεύοντας ολόκληρες περιουσίες για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και το κουτσομπολιό και η απροθυμία των ντόπιων να τους αποδεχτούν τους ανάγκασε να τα βροντήξουν όλα και να φύγουν.
Τέλος πάντων ο καθένας με τα βιώματα του. Κι άμα είναι ευτυχισμένος κάποιος στο χωριό δεν θα του πούμε εμείς που να μείνει. Καλά κάνει και μένει στο χωριό.