Αθήνα προς Βρυξέλλες Σ. Σαρλερουά με την Jetairfly απο 83ε

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Κάνοντας μια βόλτα απο τα γνωστά ψαχτήρια βρήκα το Athens-Charleroi απο 83ε :) πήγαινε έλα Μάιο Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Πτήσεις κάθε Παρασκευή Σάββατο και Δευτέρα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το Σ. από που βγαίνει? (Από το "Σ-ας την έσκασα, δεν είναι Βρυξέλλες εδώ"?)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Yπάρχει το γνωστό βανάκι που σε πηγαίνει Βρυξέλλες (65 χλμ) σε 30-35 λεπτά.
awww.titanspot.com_Titan_public_style_emoticons_default_checkered_flag.gif

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Το Σ. από που βγαίνει? (Από το "Σ-ας την έσκασα, δεν είναι Βρυξέλλες εδώ"?)
Το σωστό έπρεπε να ήταν Ν. (στα έλληνικά) η S. (στο λατινικό) και ακολουθεί το Βρυξέλλες. Απλά γράφτηκε για να γίνει τσέρτσελο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: και να συμμετέχουν στο θέμα Όοολοι και όταν λέω όλοι εννοώ και αυτούς που δεν έχουμε χρόνο :bleh: να έκμεταλευτούμε αυτές τις υπέροχες προσφορές.

Το καλό πάντως είναι ότι οι τιμές δεν αλλάξαν από αυτό το μικρό λαθάκι μου και κάπιος μπορεί να βρεθεί Βρυξέλλες οικονομικά έστω και με μία καθυστέρηση 30-40 λεπτών. ;)
Πλάκα πλάκα βρήκα για αυτο το ΠΣΚΔ με 76ε.

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Οι τιμές είναι πάντα τελικές με όοολα μέσα. Και όταν λέω όλα εννοώ και φόρους και επίναυλους καυσίμων.:lol::lol::lol:. Και επιστροφή βέβαια.......

σαιτας

Member
Οι τιμές είναι πάντα τελικές με όοολα μέσα. Και όταν λέω όλα εννοώ και φόρους και επίναυλους καυσίμων.:lol::lol::lol:. Και επιστροφή βέβαια.......
Εγω γιατι δεν τα βρισκω αυτα :( ???? ποια ειναι τα γνωστα ψαχτηρια, γιατι η σελιδα της jetairfly δεν εχει πεσει κατω απο 100 ευρω.

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Εγω γιατι δεν τα βρισκω αυτα :( ???? ποια ειναι τα γνωστα ψαχτηρια, γιατι η σελιδα της jetairfly δεν εχει πεσει κατω απο 100 ευρω.
Skyscanner.gr και ειδικά: petas.gr , airtickets.gr. Πολλές φορές έχουν πολύ μεγάλες διαφορές από την ίδια την jetairfly.
Εάν θέλεις γράψε μου ημερομηνίες περίπου να το ψάχνω και εγώ γιατί οι τιμές παίζουν συνεχώς.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Άσχετο αλλά το skyscanner.gr πολλές φορές άλλες τιμές παρουσιάζει στο price calendar και άλλες τιμές εμφανίζει όταν επιλέξεις συγκεκριμένη πτήση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom