underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Καλή χρονιά!Να ξαναρωτήσω και κάτι που μπορεί σε εσάς τους Αθηναίους να φαίνεται αστείο ή κάτι που δεν ισχύει απλά μου έλεγε μία φίλη για συμμορίες ανηλίκων στο κέντρο και ότι είναι επικίνδυνα και τέτοια. Για αυτό ρώτησε σε προηγούμενή μου ανάρτηση πού να κινηθούμε το βράδυ και που έχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Για παράδειγμα, αν είμαστε Πλάκα ή Μοναστηράκι και θέλουμε να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο που είναι 100 μέτρα από το μουσείο της Ακρόπολης θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Τέτοια πράγματα μας απασχολούν σε σχέση με την ασφάλειά μας ώστε να ξέρουμε πού να κινηθούμε ειδικά το βράδυ γιατί τη μέρα είναι πολύ πιο διαφορετικά τα πράγματα φαντάζομαι. Επίσης για βραδινές βόλτες με κόσμο πού είναι καλά για περπάτημα και φωτογραφίες (μιας και έχω και αυτό το χόμπυ. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας έχω ζαλίσει.
Καλή χρονιά σε όλους
Όχι, η διαδρομή από Πλάκα/Μοναστηράκι για Ακρόπολη είναι ασφαλέστατη. Φυσικά όταν υπάρχει πολύς συνωστισμός εννοείται ότι χρειάζεται μια έξτρα προσοχή για πορτοφολάδες κλπ όπου και να βρισκόμαστε, σε όποια χώρα, όποιας ηλικίας ή εθνικότητας είναι τα άτομα γύρω μας.
Η Αθήνα είναι ασφαλέστερη από πολλές άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μην αφήνετε να σας επηρεάζουν τέτοιες απόψεις, οι οποίες είναι και επικίνδυνες στους καιρούς που ζούμε.