• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Αθήνα-Νέα Υόρκη με αναμονή στο Λονδίνο

dimitsab

Member
Καλησπέρα σας
Έχω αγοράσει εισητήριο απο Αθήνα για Νέα Υόρκη με την εταιρεία BRITHSH AIRWAYS με αναμονή 11 ωρες στο αεροδρόμιο Χίθροου (LHR).
Κατά την αναμονή στο αεροδρόμιο πρέπει πρώτα να παραλάβω τις αποσκευές ή οχι? Γνωρίζετε την διαδικασια?

Σας ευχαριστώ

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Οχι, αφου το εισιτηριο ειναι ενιαιο παραλαμβανεις τις αποσκευες στη ΝΥ.

dimitsab

Member
Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
Μια ακόμα ερώτηση:
Κατά την αναμονή για την επόμενη πτήση υπάρχει η δυνατότητα διανυκτερέυσω σε ξενοδοχείο έξω απο το Αεροδρόμιο Χίθροου? Πρέπει να ξαναπεράσω απο το chek in?

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Υποθέτω πως αφού δεν απαιτείται βίζα για Αγγλία, μπορείς να βγεις και να κυκλοφορήσεις κανονικά στην πόλη. Θα έχεις από εδώ το boarding pass και για το σκέλος Λονδίνο-Νέα Υόρκη, οπότε με το που θα πας στο αεροδρόμιο για να φύγεις, θα κατευθυνθείς απευθείας στην πύλη που θα αναχωρεί το αεροπλάνο για τη Νέα Υόρκη...

Δεν το έχω κάνει, αλλά πιστεύω έτσι θα έχει η διαδικασία.

dimitsab

Member
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Εαν γνωριζετε: Βγαινοντας απο το αεροπλανο (κατα την αναμονη) προς ενα ξενοδοχειο ποια κατευθηνση να ακολουθησω? Το χιθροου εχει 2 : connection flights & baggage claim .

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Σου απαντάω λίγο γρήγορα γιατί δεν έχω χρόνο

1. Αν δεν φύγεις από την airside πλευρά, δηλαδή από εκεί που κατεβαίνεις απο το αεροπλάνο [δηλαδή αν δεν θες να βγεις από το αεροδρόμιο], το μόνο που θα χρειαστείς να κάνεις είναι να περάσεις από security και να πας στην επόμενη πτήση σου (ακολουθώντας τις οδηγίες/κατεύθυνση για connecting flights).

2. Αν θες να πας σε ξενοδοχείο. Θα κατέβεις απο το αεροπλάνο, θα περάσεις το μεταναστευτικό - [ΔΕΝ θα πας να παραλάβεις τις βαλίτσες σου αν στην Αθήνα τις έχεις περάσει να πάνε κατ'ευθείαν ΝΥ] - και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες/σήματα προς την έξοδο (που περνάνε από το buggage claim αν δεν κάνω λάθος). Αφού θέλεις να βγεις η κατεύθυνση για connecting flights δεν σε απασχολεί (σε απασχολεί στην περίπτωση 1).

Τι ώρες είναι οι πτήσεις σου?

dimitsab

Member
Αθηνα - Λονδινο αφιξη: 20:55
Λονδινο - Νεα Υορκη αναχωρηση την επομενη μερα 8:30 το πρωι
καθως και η επιστροφη ειναι σχεδον την ιδια ωρα (ολες με British Airways)

Απο το site του χιθροου φαινεται πως δεν αλλαζω terminal (terminal 5)

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Πάρα πολύ βολικό είναι ατό:Heathrow airport hotels, London - Yotel

Είναι μέσα στο αεροδρόμιο μόλις ανεβαίνεις από το baggage claim δεξιά (αν θυμάμαι καλά).

Με πολύ καλές υπηρεσίες και χωρίς να φας χρόνο στο πήγαινε-έλα.
Με την ηχομόνωση δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Το μόνο θέμα είναι ότι τα παράθυρα είναι εσωτερικά και αν είσαι κλειστοφοβικός μπορεί να σε πειράζει. Τα στρώματα, τα μαξιλάρια και τα λινά είναι απίστευτα. Από τα καλύτερα που έχω συναντήσει.

ό,τι άλλο θες εδώ είμαστε

dimitsab

Member
Σαν να το ηξερα .. εχω ηδη κλεισει δωματιο στο yotel 1 εβδομαδα πριν σε standard room .

Συνοπτικα τι χαρτια πρεπει να εχω κατα την αφιξη στο JFK (ΝΥ);
εκτος απο esta , διαβατηριο και Ι-94; Ισχυει κατι νεο ? Ο ελεγχος διαβατηριων και immigration ειναι ιδιος οπως και με την visa?

Σας ευχαριστω θερμα για την βοηθεια.

chrislia

Member
οκ ευχαριστω. και για το esta απλα υπαρχουν τα στοιχεια σου ηλεκτρονικα, δε σου αποστελουν κατι... σωστα? ρωταω γιατι οσο να ναι οταν ταξιδευεις πρωτη φορα αμερικη εχεις ενα αγχος ωστε να τα εχεις ολα σωστα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα