paefstra
Member
Μες στο μυαλό μου είσαι.Κανονιστε τωρα να αρχισετε να γραφετε για ολα τα ατυχηματα της Turkish.
Μες στο μυαλό μου είσαι.Κανονιστε τωρα να αρχισετε να γραφετε για ολα τα ατυχηματα της Turkish.
Εγω είπα για ένα επεισόδιο απο τη σειρά, δν κατηγορησα την εταιρία, αλλα στο χωριό μου λένε οποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται...tripakias said:Κανονιστε τωρα να αρχισετε να γραφετε για ολα τα ατυχηματα της Turkish.
Παντως αν υπηρχε γκρουπ για αεροφοβικους ολο τετοια θα ποσταριζα.
εδώ πάει το σοφό "κάνε παιδιά να δεις καλό" , αφαιρόντας την τεράστια βλακεία (για να μην το πω αλλιώς) του πιλότου....Νομίζω ένα απ' τα πιο κουφά δυστυχήματα είναι ένα παλιότερο της Αeroflot στο οποίο ο συγκυβερνήτης έβαλε τα δύο παιδιά του στο πιλοτήριο και το ένα απ' τα δύο απενεργοποίησε τον αυτόματο, χάσανε τον έλεγχο και έπεσαν κάπου στη Σιβηρία.
Ναι το θυμάμαι αυτό που λεςNorth66 said:Νομίζω ένα απ' τα πιο κουφά δυστυχήματα είναι ένα παλιότερο της Αeroflot στο οποίο ο συγκυβερνήτης έβαλε τα δύο παιδιά του στο πιλοτήριο και το ένα απ' τα δύο απενεργοποίησε τον αυτόματο, χάσανε τον έλεγχο και έπεσαν κάπου στη Σιβηρία.
Ξέρω κάποιον αλλά κάνει ότι φοβάται να ταξιδέψει με την Turkish για να μην το καταλάβουμε.Επειδή έχω χάσει επεισόδια, έχει κανείς μετοχές της Turkish στο φόρουμ ή απλά είναι fan;
Ειναι το γένος Μητσοτάκη;παντως εγω εχω μια θεια η οποια βρεθηκε 2 (!!!!!!!!!!) φορες σε αεροπορικο ατυχημα και εζησε και τις 2!!!!!
ειναι φουλ νεο δημοκρατισσα......Ειναι το γένος Μητσοτάκη;