• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Αεροπορικές Εταιρίες για Ινδοκίνα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θα ηθελα να με πληροφορησετε αν ξερετε τιποτε σχετικα με τις αεροπορικες εταιρειες για εκεινα τα μερη: Η Air Asia τι λεει; Οι τιμες της μου φανηκαν εξαιρετικα φθηνες. Ειναι αξιοπιστη; Η καλυτερα να την αποφυγω;
Η Air Bangkok ειναι, απο οτι ειδα ακριβωτερη, αυτο σημαινει καλυτερη; Μεταξυ THAI και Air Bangkok τι να προτιμησω;
Και μια ερωτηση που υποθετω οτι γνωριζω την απαντηση: Να αποφυγω με καθε κοστος τις Λαοτιανες Αερογραμμες, η μηπως στο μεταξυ τις αγορασε ο εμιρης του Καταρ :D και αναβαθμιστηκαν, οποτε να κανω το προγραμμα μου με ασφαλεια οπως θελω;
Υπαρχει καποια αλλη εταιρεια που αγνοω και θα επρεπε να ξερω; Ευχαριστω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
H Air Asia είναι μια χαρά για τα γούστα μου. Τις Λαοτιανές γιατί να τις πληρώσεις; Αν πας στο Λάος, πετάς για Μπαγκόκ με όποια θες, και σε λίγες ώρες είσαι όπου θες, μια σταλιά είναι η Ινδοκίνα, δίπλα είναι η Καμπότζη και το Λάος.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Θα αφήσω τους ειδικούς περί αερογραμμών να σου απαντήσουν. Αυτοί γνωρίζουν τους τύπους των αεροσκαφών που χρησιμοποιεί η κάθε αερογραμμή, το πότε κατασκευάστηκαν και το τι συντήρηση τους κάνουν! :D

Εγώ έκανα το BKK-Yangon-ΒΚΚ με την Air Asia που είναι όντως πολύ φθηνή και ήταν μια χαρά loco εταιρία/πτήση. Φυσικά ήταν μόνο μια ώρα η κάθε πτήση αλλά δεν είδα διαφορά από easyjet για παράδειγμα. Με πήγε και με γύρισε με τη χαμηλότερη τιμή, για τόσο μικρές αποστάσεις (ΝΑ Ασία) δεν θα έψαχνα για κάτι παραπάνω.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τις λαοτιανες αερογραμμες τις συζητουσα για να καλυψω καποια αποσταση εντος του Λαος, εσωτερικη πτηση, αλλιως δε πειραζει, θα τις κανω οδικα και φανταζομαι οτι θα εχει και πιο ενδιαφερον. Ευχαριστω

travelholic

New Member
Επόμενο Ταξίδι
καππαδοκια
Ταξίδι-Όνειρο
κεντρικη αμερικη
υπαρχει και η angkorairways στην καμποτζη καθως και η vietnam airlines (η καπως ετσι) στο βιετναμ, η οποια ειναι πολυ καλη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom