• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αεροπορικά- προσφορές

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
όπως με πληροφόρησε ο γνωστός γκουρού υπάρχει προσφορά της MyAir αυτη την περίοδο Αθήνα-Μπάρι από 1Ε χωρίς φόρους. τρέξτε..
συνοψίζω για τις υπόλοιπες εταιρείες αυτή την εποχή υπάρχουν από Αθήνα LGAV απευθείας:

Μπάρι : MyAir
Νάπολη:AirOne
Ρώμη: Αλιτάλια, ΟΑ, Α3
Μιλάνο Λινάτε:ΟΑ
Μιλάνο Μαλπένσα: ΟΑ, Α3, AirOne, Easyjet

συμπληρώστε με ότι νεώτερο...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Ενδιαφέρον.. πετάς για μπάρι και πηγαίνεις ένα ωραίο ΣΚ στο Lecce! μια χαρά!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Ναι, πολύ ενδιαφέρον αυτό για το Lecce!
Σκεφτόμουν να το κάνω την Μεγάλη Εβδομάδα αλλά δια θαλάσσης!
Για να δω έχει τίποτα καλό η προσφορά ή θα μείνω στο "δια θαλάσσης";

Αλήθεια, πότε έγινε αυτό το γκρουπάκι και δεν το πήρα χαμπάρι;

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Λέω και εγώ! Την προηγούμενη εβδομάδα κοίταξα τα γκρουπ!

Πάντως, η προσφορά της MyAir δεν είναι και η πιο φθηνή! 130 Ευρώ και κάτι βγαίνει το εισιτήριο μέχρι Μπάρι για τη μεγάλη εβδομάδα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Λέω και εγώ! Την προηγούμενη εβδομάδα κοίταξα τα γκρουπ!

Πάντως, η προσφορά της MyAir δεν είναι και η πιο φθηνή! 130 Ευρώ και κάτι βγαίνει το εισιτήριο μέχρι Μπάρι για τη μεγάλη εβδομάδα.
είναι η πιο φθηνή και η προσφορά ισχύει. για πάσχα εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια..σε άλλες ημερομηνίες ισχύει...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
από 195 το δίνει η Alitalia...ενώ FCO-ATH με επιστροφή τα μισά..ως 31/5.μήπως να μετακομίσουμε Ιταλία?
τέλος πάντων..οι εσωτερικές τουλάχιστον όλες στα 99 R/W. θα με κάνουν να μην πάω με πλοίο πάλι το πάσχα. Traveller θα καταντησω, δεν θα βλέπω τη δύση από το κατάστρωμα αλλά από 10cm γυαλιού...

Dafni

Member
Οχι Samion μην παρασύρεσαι.Παρακολουθώ και εγώ τις προσφορές των εταιριών και πάντα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις αν κλείσεις έγκυρα ακόμα και σε περιόδους γιορτών(αν και δεν είναι πάντα στα site)Αλλά εσύτα ξέρεις αυτά.Είμαι καινούριο σχετικά μελος και χαίρομαι που είσαι και εσύ Ιταλόφιλος και ταξιδεύεις ακτοπλοικώς με αυτοκίνητο όπως εγώ.Αστα τα αεροπλάνα, τουλάχιστον για Ευρώπη.Εγώ είμαι από την Πάτρα οπότε όταν θα είναι να φύγεις θα ανεβαίνω στην ταράτσα και θα σου κουνάω και μαντήλι.Υπάρχει αλήθεια κάποιο post λεπτομέρειες για το τελευταιο σου ταξίδι;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οχι Samion μην παρασύρεσαι.Παρακολουθώ και εγώ τις προσφορές των εταιριών και πάντα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις αν κλείσεις έγκυρα ακόμα και σε περιόδους γιορτών(αν και δεν είναι πάντα στα site)Αλλά εσύτα ξέρεις αυτά.Είμαι καινούριο σχετικά μελος και χαίρομαι που είσαι και εσύ Ιταλόφιλος και ταξιδεύεις ακτοπλοικώς με αυτοκίνητο όπως εγώ.Αστα τα αεροπλάνα, τουλάχιστον για Ευρώπη.Εγώ είμαι από την Πάτρα οπότε όταν θα είναι να φύγεις θα ανεβαίνω στην ταράτσα και θα σου κουνάω και μαντήλι.Υπάρχει αλήθεια κάποιο post λεπτομέρειες για το τελευταιο σου ταξίδι;
εννοείς στο St Anton ή το τελευταίο Ιταλία? χριστούγεννα που είπα να κλείσω με ΑΖ και έτρεχα την τελευταία ώρα να βρώ με Air One?...ταλαιπωρία όπως κι ο Traveller άσε..

Dafni

Member
Για το τελευταιο μαλλον .Διάβασα ότι ησουν στις Αλπεις .Ρωτάω αν υπάρχει post που να λες αν ταξίδεψες με καράβι ,ποιάς εταιρείας κ.τ.λ.Και που ακριβως πήγες με λεπτομέρειες και πληροφορίες.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για το τελευταιο μαλλον .Διάβασα ότι ησουν στις Αλπεις .Ρωτάω αν υπάρχει post που να λες αν ταξίδεψες με καράβι ,ποιάς εταιρείας κ.τ.λ.Και που ακριβως πήγες με λεπτομέρειες και πληροφορίες.
αυτό δεν κολλάει καθόλου βέβαια εδώ..πολύ σύντομα, ήταν με αεροπορικό μια και χειμώνα οι τιμές είναι πολύ χαμηλές στο St Anton για σκι καθαρά. αν θέλεις περισσοτερα ινφο please στειλε πμ για να μην βγαινουμε εκτος θεματος και θα γραψω οτι λεπτομέρειες θες όταν έχω λιγο χρόνο.
για το πάσχα αν και ισχύει η προσφορά των 270 που έχω πει στα ακτοπλοικά, η AZ είναι στα 250 (με 1 εσωτερική πτήση για οπουδήποτε σχεδόν) και είναι πειρασμός..για μάιο σε άλλο ταξίδι δεν το συζητώ καν, μόνο πλοίο. (για μαντήλι στις ράμπες 1-4 ή 10-12 πλην εξαιρετικών περιστάσεων..)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα