Εισαι ναι, αλλα εχεις θεληση για μαθηση...α οκ, ευχαριστω για ολα, ειμαι λιγο αχρηστος σε αυτα τα θεματα
Εγω χρησιμοποιω αυτο (και αλλοι πολλοι)http://gr.skyscanner.com/επισης υπαρχει καποια σελιδα οπου ειναι συγκετρωμενα ολα τα ταξιδιωτικα για να μπαινω και να βλεπω και τις προσφορες που βγαζουν και αυτοι?
Ο άνθρωπος θέλει να πάει απο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο.Έχει πτήση η Ράυαν;Τόσο πολύ ακρίβυνε η Ryanair;
αυτό με χειραποσκευή μόνο τώρα το έκανε η aegean στα φτηνά;;Το 48αρι μαλλον το πετυχε ο φιλος σου με το νεο ναυλο της aegean go light που βγαζει εισητηρια εσωτερικου απο 24 ευρω (με επιστροφη 48) αλλα μονο με χειραποσκευη εως 8 κιλα (χωρις βαλιτσα). Τωρα που εριξα εγω μια ματια το φθηνοτερο που ειδα για θεσ-ηρακλειο και πισω ηταν στα 58 ευρω το μαρτιο. Αν θες μπες εδω http://el.aegeanair.com/prosfores/low-fare-calendar/ που σου δειχνει τις τιμες για ενα βαθος χρονου και μπορεις να κοιταξεις για την φθηνοτερη (μονο για πτησεις aegean βεβαια). Ανα καιρους πρεπει βεβαια να ξανατσεκαρεις γιατι αλλαζουν οι τιμες και προς τα πανω και προς τα κατω.
κι εγώ δεν είχα πρόβλημα στη βαλίτσα από Ηρ-Θεσ. μάλλον τώρα έγινεΑν εννοεις οτι ειναι καινουρια τακτικη στους χαμηλους ναυλους να επιτρεπει μονο χειραποσκευη νομιζω πως ναι αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρη οποτε αν γνωριζει καποιος αλλος ας μας διαφωτισει. Αν και Κρητικια συνηθως με καραβι πηγαινοερχομαι οποτε δεν το εχω πολυπαρακολουθησει. Πριν κανα 4αρι χρονια που ειχα κατεβει παντως απο Αθηνα Ηρακλειο με 13 ευρω αεροπορικως ειχε κανονικα βαλιτσα. Απλα δε θυμαμαι αν ηταν aegean η olympic.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώΑν εννοεις οτι ειναι καινουρια τακτικη στους χαμηλους ναυλους να επιτρεπει μονο χειραποσκευη νομιζω πως ναι αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρη οποτε αν γνωριζει καποιος αλλος ας μας διαφωτισει. Αν και Κρητικια συνηθως με καραβι πηγαινοερχομαι οποτε δεν το εχω πολυπαρακολουθησει. Πριν κανα 4αρι χρονια που ειχα κατεβει παντως απο Αθηνα Ηρακλειο με 13 ευρω αεροπορικως ειχε κανονικα βαλιτσα. Απλα δε θυμαμαι αν ηταν aegean η olympic.