babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
και νά'ταν η μόνη...Φφφφ...κοίτα να δεις τι γίνεται αυτή τη βραδιά του Γενάρη..
και νά'ταν η μόνη...Φφφφ...κοίτα να δεις τι γίνεται αυτή τη βραδιά του Γενάρη..
Μονο απο εξωτερικό παιζει να βρεις φθηνότερα αλλα κ παλι δυσκολο να κατσει ακριβως στις ημερομηνιες που θεςΜε 707 βρισκω τελικα...τι λετε?
Κλείσ'το ΤΩΡΑ! Με τέτοια τιμή το σκέφτομαι να ξαναπάω!Με 707 βρισκω τελικα...τι λετε?
22:00 - 06:00 = 16 ώρες + 8 ώρες διαφορά = 24 ώρεςΒαζω στο skyskanner 25 αυγουστου με 16 σεπτεμβιου...επειδη εχω μπερδευτει στις διαθεσιμες εταιρειες π παταω η πτηση στις 25 λεει πως διαρκει 24 ωρες αλλα δειχνει πως φευγει 6 το πρωι κ φτανει 10.30 βραδυ...καταλαβαινω κτ λαθος?ποια θεωρειται πιο αξιοπιστη επειδη θα τα κλεισω με την καρτα μ...ευχαριστω εκ των προτερων ολους σας!
παναια!!Δε ξέρω τι να κάνω να χαρώ ή να κλάψω,να χαρώ που έκλεισα εισιτήρια για Περού από Άμστερνταμ στα 190 ευρώ η να κλάψω οτι λόγω χρόνου που δεν είχα θα μείνω Περού μόνο 6 διανυκτερεύσεις 2 lima,3 Cusco και 1 Aguas calientes απλά οι τιμές της Aeromexico σήμερα δεν υπήρχαν!
Τόσο είναι καλά πιστεύω και γω αλλα σήμερα ούτε που το σκέφτηκα 10 μέρες είχα στη διάθεσή μου η 6 πήγαν εκεί η 1 Μεξικό που έχει μεγάλο stopover και 2 Άμστερνταμ!παναια!!
το περου το κραταω για τον γαμο μου για να εχω αδεια 3 εβδομαδων. τελικα μαλλον δεν θα παω ποτε!
καλα εκανες και τα χτυπησες! α και μεξικο σιτυ ε;;; πωπωπω!!!Τόσο είναι καλά πιστεύω και γω αλλα σήμερα ούτε που το σκέφτηκα 10 μέρες είχα στη διάθεσή μου η 6 πήγαν εκεί η 1 Μεξικό που έχει μεγάλο stopover και 2 Άμστερνταμ!