Kyriakao
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Συνεχώς αυτο ψάχνω!
- Ταξίδι-Όνειρο
- ματσου πιτσου,περου
Νοεμβριο κοιταξα εγω, με KLM KAI AIR FRANCE οι πτησεις.
χωρίς αποσκευή και σε ελάχιστες ημερομηνίες και όχι από την αεροπορική αλλά από μεσάζοντα.
Σαν ψέμα ακούγεται!!Θα το κοιτάξω αν και στο συγκεκριμένο προορισμό δυστυχως με βλεπω με πρακτορειο αφου κανεις δεν ακολουθεί και θέλει πολλή οργάνωση..
μικρή εταιρεία με βάση μάλλον Μαδρίτη.Καλημέρα. Επειδή βρίσκω κάποια φθηνά αεροπορικά για το καλοκαίρι με την Plus Ultra έχει κάποιος κάποια εμπειρία για την αεροπορική αυτή;
Είδα και τα αεροσκάφη τους κάτι A330 είναι σχεδόν 20ετιας αλλά και η μόνη που έχει 400 ευρώ για Λίμα απευθείας για καλοκαίρι προς το παρόν.
Θα την έπαιρνα, αλλά δε μας είπες και την εποχή. Πάντως μια χαρά τιμή μου φαίνεται, πόσο πιο κάτω να το βρειςΠοια θεωρείται μια καλή τιμή? Βρίσκω με Latam(όλες τις πτήσεις τις κάνει βέβαια η Iberia εκτός από το Λίμα - Μπογκοτά και την επιστροφή μάλιστα με A350) από Ιταλία στα 480 μέσω Μαδρίτης και επιστροφή μέσω Μπογκοτά-Μαδρίτης.
Αρχές Ιουλίου με μέσα.Θα την έπαιρνα, αλλά δε μας είπες και την εποχή. Πάντως μια χαρά τιμή μου φαίνεται, πόσο πιο κάτω να το βρεις
Έμπαινε Γιούτσο!Αρχές Ιουλίου με μέσα.
Το διάστημα μέχρι τον Ιούλιο που θα ταξιδέψω μου φαίνεται αρκετά μακρινό. Σίγουρα κανένας δε μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει μέχρι τότε αλλά έχω την διάθεση να περιμένω.Είσαι σίγουρος ότι θες να πας στο Περού φέτος;
Κρίση στο Περού: Χάος από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις με 46 νεκρούς - Κλείνει το τουριστικό στολίδι Μάτσου Πίτσου