Αιθιοπία Αεροδρόμιο Bolé (ADD) στην Αντίς.

tatooine

Member
Αν το layover είναι από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απογευμα για ποιες ώρες σε καλύπτει το ξενοδοχείο...?Θέλω να πω αν πας στο ξενοδοχείο το πρωί δεν πρέπει να κάνεις check out στις 11 ή 12 όπως ισχύει γενικά? Ή προσαρμοζεται το ξενοδοχείο στις δικές σου απαιτήσεις σε αυτήν τη περίπτωση?
Προσαρμόζετε το ξενοδοχείο στις δίκιες σου απαιτήσεις. Όχι μονό το σκαιλαιτ, άλλα όσα είναι συμβεβλημένα με την εταιρεία. Έχουν δυο σκαιλαιτ, ένα λίγα λεπτά έξω από το αεροδρόμιο και ένα μέσα στο τέρμιναλ.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λοιπόν μίλησα πάλι μόλις τώρα με τα γραφεία στην Αθήνα και τον ευγενέστατο κύριο που με εξυπηρετεί (τον έχω πρήξει βασικά).
Μου είπε πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπούμε αμέσως στο ξενοδοχείο (φτάνουμε πολύ πρωί) και πως θα μπορέσουμε να φάμε πρωινό. Δεδομένου ότι το δικό μας layover είναι 24ωρο δεν ήταν απολύτως βέβαιος για το πόσα γεύματα θα μας προσφέρουν, μια και οι περισσότεροι ταξιδιώτες αναχωρούν στο 8ωρο..
Μου ζήτησε να τον ενημερώσω τι ακριβώς μας παρείχαν στην πράξη όταν επιστρέψω.
Θα ενημερώσω ΕΓΩ τα γραφεία της Αθήνας! καλό ε;;; o_O

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το plaza premium lounge στο Τ2 που δίνει το ultra της revo μέσω dragon pass είναι το ίδιο lounge με αυτό για τους gold της αστροσυμμαχιας; Ξέρει κανείς;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το plaza premium lounge στο Τ2 που δίνει το ultra της revo μέσω dragon pass είναι το ίδιο lounge με αυτό για τους gold της αστροσυμμαχιας;
Οχι. Οι gold μπαινουν σε αυτο της Ethiopian διπλα απο το business. Τελος διαδρομου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Λοιπόν μίλησα πάλι μόλις τώρα με τα γραφεία στην Αθήνα και τον ευγενέστατο κύριο που με εξυπηρετεί (τον έχω πρήξει βασικά).
Μου είπε πως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπούμε αμέσως στο ξενοδοχείο (φτάνουμε πολύ πρωί) και πως θα μπορέσουμε να φάμε πρωινό. Δεδομένου ότι το δικό μας layover είναι 24ωρο δεν ήταν απολύτως βέβαιος για το πόσα γεύματα θα μας προσφέρουν, μια και οι περισσότεροι ταξιδιώτες αναχωρούν στο 8ωρο..
Μου ζήτησε να τον ενημερώσω τι ακριβώς μας παρείχαν στην πράξη όταν επιστρέψω.
Θα ενημερώσω ΕΓΩ τα γραφεία της Αθήνας! καλό ε;;; o_O
Πριν κανα μηνα ημουν. Οσα γευματα θες δινουν. Με χαρτακια απο ρεσεψιον που μοιραζουν αφειδως, 24 ωρες= 4 γευματα. Βεβαια μην περιμενετε γκουρμε…καταθλιπτικες αιθουσες, μπουφε μετριας ποιοτητας και χωρις αλκοολ εννοειται. Τα πρωινα τα εκανα στο lounge, σαφως ανωτερο.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.575
Νεότερο μέλος
HunterOwl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom