isma
Member
Καλησπερα μπορεί καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω ωστε να κατευθυνθω οσο γινετε πιο σύντομα μετα την αφξη μου στο μποβε για να παω στο σαρλς ντε γκωλ?
H Beauvais είναι μια ωραία μικρή πόλη της Γαλλικής επαρχίας, αλλά η σύνδεσή της με το Παρίσι είναι αυτή μιας μικρής πόλης: Έχει δρομολόγια μόνο προς το κέντρο του Παρισιού (στους μεγάλους σταθμούς τρένων και λεωφορείων). Πρέπει να κατέβεις στο Παρίσι, και να πάρεις από κει άλλο μέσο που να σε γυρίσει πίσω προς το CDG.Καλησπερα μπορεί καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω ωστε να κατευθυνθω οσο γινετε πιο σύντομα μετα την αφξη μου στο μποβε για να παω στο σαρλς ντε γκωλ?
Ε για εσένα outward είναι το αεροδρόμιο-Παρίσι.Κολλησα στο τι λενε outward και τι return. Δεν αναφερει διαδρομες Αεροδρομιο-Παρισι και Παρισι-Αεροδρομιο. Για εμενα ειναι αλλο το πηγαινε και το ελα απο εναν ντοπιο που παει αυτος ταξιδι προς καπου αλλου.
Στα ηλεκτρονικα εισητηρια που ελαβα σε pdf για εκτυπωση αναφερει "valid for one person and one direction regardless of direction", αυτο το regardless δεν το αναφερει πουθενα πριν, η τουλαχιστον εγω δεν το ειδα.
Μαλλον χαζη ερωτηση ηταν. Ευχαριστω παντως.
Γραφει available 12 months and both directions που δεν ειναι και πολυ σαφες, στη γαλλικη σελιδα το γραφει καλυτερα.Κολλησα στο τι λενε outward και τι return. Δεν αναφερει διαδρομες Αεροδρομιο-Παρισι και Παρισι-Αεροδρομιο. Για εμενα ειναι αλλο το πηγαινε και το ελα απο εναν ντοπιο που παει αυτος ταξιδι προς καπου αλλου.
Στα ηλεκτρονικα εισητηρια που ελαβα σε pdf για εκτυπωση αναφερει "valid for one person and one direction regardless of direction", αυτο το regardless δεν το αναφερει πουθενα πριν, η τουλαχιστον εγω δεν το ειδα.
Μαλλον χαζη ερωτηση ηταν. Ευχαριστω παντως.
Υπάρχει η γραμμή 6 της πόλης της Beuavais που μπορεί να σε πάει από το αεροδρόμιο στο σταθμό.Καλησπέρα στη παρέα μετά απο καιρό!
Αρχες Οκτωβρη πεταω στο αεροδρομιο του Μποβέ με σκοπό να φτάσω στο σταθμό Paris Gare du Nord του Παρισιού.
Δεδομένου οτι υπαρχει σιδηροδρομικη συνδεση του Μποβέ με το Παρισι προτίμησα να κλείσω ενα εισητηριο με το τρενο που θα με παει με τη μια στο σταθμο.
Αυτό που θα ηθελα καποιες πληροφορίες είναι του πώς θα φτασω απο το αεροδρόμιο του Μποβέ στο σταθμό των τρένων. Διαβάζω κάπου για ταξί. Γνωρίζει κανείς κόμιστρα? Είναι διαδρομή ενός τεταρτου. Υπάρχει μήπως εναλλακτικη με λεωφορειο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!