• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Αεροδρόμιο Μποβέ (Beauvais) με Ryanair!

JANIMA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Σωστό είναι. Σου ζητάει το secure code στην πίσω πλευρά της κάρτας σου.
Μήπως όλα αυτά που λες για πιν (που δεν είναι το πιν κάρτας σου) στα ζητάει η κάρτα σου για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της συναλλαγής; Διάβασε πιο προσεχτικά τι γράφει η οθόνη και ακολούθησε τα βήματα, εφόσον δεν σου φαίνεται τίποτα ύποπτο.
ναι κατι τετοιο ειναι η αληθεια ειναι δεν κατλαβαινω τι λεει αρα εκει που ζηταει πιν το βαζω κανονικα;

Σωστό είναι. Σου ζητάει το secure code στην πίσω πλευρά της κάρτας σου.
Μήπως όλα αυτά που λες για πιν (που δεν είναι το πιν κάρτας σου) στα ζητάει η κάρτα σου για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της συναλλαγής; Διάβασε πιο προσεχτικά τι γράφει η οθόνη και ακολούθησε τα βήματα, εφόσον δεν σου φαίνεται τίποτα ύποπτο.
μου ζηταει το τετραψηφιο πιν και λεει κατι για security και κατι για εγγραφη με τα στοιχεια καρτας

Last edited by a moderator:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
άν η κάρτα σου είναι της Alphabank, τότε την εγγραφή στην ζητάει η τράπεζα και όχι το σάιτ. καν την, είναι για μεγαλύτερη ασφάλεια.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
ναι κατι τετοιο ειναι η αληθεια ειναι δεν κατλαβαινω τι λεει αρα εκει που ζηταει πιν το βαζω κανονικα;

μου ζηταει το τετραψηφιο πιν και λεει κατι για security και κατι για εγγραφη με τα στοιχεια καρτας
Σου στέλνουν έναν τετραψήφιο με sms στο τηλέφωνο ή στο mail που έχεις δώσει στην τράπεζα.

JANIMA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
άν η κάρτα σου είναι της Alphabank, τότε την εγγραφή στην ζητάει η τράπεζα και όχι το σάιτ. καν την, είναι για μεγαλύτερη ασφάλεια.
είναι αλφα μπανκ

Σου στέλνουν έναν τετραψήφιο με sms στο τηλέφωνο ή στο mail που έχεις δώσει στην τράπεζα.
δεν μου εχουν στειλει κατι επισης αυτα τα εισητηρια πρεπει να τα εχω σε φωτοτυπια ; η μπορω να τ δειξω απο το κινητο;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
δεν μου εχουν στειλει κατι επισης αυτα τα εισητηρια πρεπει να τα εχω σε φωτοτυπια ; η μπορω να τ δειξω απο το κινητο;
Κάνε την εγγραφή πρώτα. Θα διαβάσεις τις οδηγίες στην οθόνη που θα σε κατευθύνουν. Για το άλλο, δεν ξέρω.

JANIMA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Κάνε την εγγραφή πρώτα. Θα διαβάσεις τις οδηγίες στην οθόνη που θα σε κατευθύνουν. Για το άλλο, δεν ξέρω.
σε ευχαριστω πολυ γενικα αομως μπορω να βγαλω και απο το αεροδρομιο τα εισητηρια απλα δυο ευρω πιο ακριβα; δεν παιζει να μην μπορω να βγαλω καθολου να ειναι φουλ τα λεωφορεια η κατι τετοιο;

mourohavlos

Member
Μπορείς να βγάλεις επί τόπου... Επειδή εξυπηρετούν ως επί το πλείστον επιβάτες της Ryanair και έχουν κανονίσει τα δρομολόγια ανάλογα με τις πτήσεις, το θεωρώ πολύ δύσκολο να είναι τόσο γεμάτο τα λεωφορείο... Εννοείται θα φροντίσεις όταν βγεις από το αεροπλάνο να πας κατευθείαν στα εκδοτήρια και να μη χρονοτριβήσεις, χαζέψεις κλπ.

avastasios

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΙΡΟ - Ν. ΥΟΡΚΗ - ΚΟΡΕΑ
καλησπέρα και από εμένα.
Να κάνω κι εγώ την ερώτηση μου γιατί πρόκειται να πάμε τον Σεπτέμβριο
Από όσα διαβάζω εδώ που γράφετε και λίγο που το έψαξα η πιο εύκολη και συμφέρουσα λύση είναι να πάρει κανείς το λεωφορείο. Υπάρχει κ το τραίνο αλλά πρέπει να πάρεις ταξί και να πας στο Beauvais κάτι που από οικονομικής άποψης δε συμφέρει...?????

orck

Member
Εχω κλεισει εδω και καιρο για Παρισι (για προσωπικους λογους το μετανοιωσα λογω καποιων προβληματων οποτε δεν ειναι απολυτα σιγουρο οτι θα μπορεσω να κανω το ταξιδι, το προσπαθω παρολαυτα).
Για το αεροδρομιο Μποβε δεν υπαρχει καποια προπληρωμενη καρτα σαν την NaviGo; Η πιο οικονομικη μεταφορα ποια ειναι προς την πολη;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom