3 Μαρτίου 2013 #1 Panos_65 Member Μηνύματα 506 Likes 1.170 Τα 20 καλύτερα.... World's Best Airports 2012 - Top 20 from Skytrax - YouTube
6 Μαρτίου 2013 #2 harilander Member Μηνύματα 563 Likes 477 Επόμενο Ταξίδι βλέπουμε... Ταξίδι-Όνειρο χώρα του ποτέ αναμεσα σε αυτά και οι ελληνικες η μια στην πρωτη και η άλλη στην δέκατη, ε βέβαια θα μου πεις με τοσες κατηγορίες κάτι θα περναμε Aegean Airlines is named as the Best Regional Airline in Europe at the 2012 World Airline Awards WORLD AIRLINE AWARDS | the Passengers Choice Awards
αναμεσα σε αυτά και οι ελληνικες η μια στην πρωτη και η άλλη στην δέκατη, ε βέβαια θα μου πεις με τοσες κατηγορίες κάτι θα περναμε Aegean Airlines is named as the Best Regional Airline in Europe at the 2012 World Airline Awards WORLD AIRLINE AWARDS | the Passengers Choice Awards
6 Μαρτίου 2013 #3 a_nikos Member Μηνύματα 907 Likes 226 Ταξίδι-Όνειρο Βορεια Αμερικη Κανενα αεροδρομιο στις ΗΠΑ δεν ειναι στη λιστα ενω υπαρχει μονο ενα απο τον Καναδα...
7 Μαρτίου 2013 #4 GTS Member Μηνύματα 7.062 Likes 20.474 Αγαπημένα μου είναι τα νέα τέρμιναλ στο Ντουμπάι (αλήθεια, πού είναι στο βίντεο??) και του Heathrow... Χειρότερα το LCCT στη Κουάλα Λουμπούρ και φυσικά το ανεπανάληπτο στη Μπόχα του (Σ)Κατάρ...
Αγαπημένα μου είναι τα νέα τέρμιναλ στο Ντουμπάι (αλήθεια, πού είναι στο βίντεο??) και του Heathrow... Χειρότερα το LCCT στη Κουάλα Λουμπούρ και φυσικά το ανεπανάληπτο στη Μπόχα του (Σ)Κατάρ...
12 Απριλίου 2013 #5 Panos_65 Member Μηνύματα 506 Likes 1.170 Last edited by a moderator: 6 Οκτωβρίου 2013