• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αδρεναλίνη στους δρόμους του κόσμου

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Αξίωμα 1: Είμαι παλαβωμένος με την οδήγηση. (Έχω οδηγήσει 24 ώρες από Αθήνα- Galati με διακοπή 2 ώρες). Αξίωμα 2: ένας ωραίος δρόμος, μπορεί να κάνει την οδήγηση πιο ενθουσιώδη (σήμερα έκανα την διαδρομή Πελένδρι- Ζωοπηγή στην Κύπρο η οποία πάντα με ενθουσίαζε για τις στροφές και το στήσιμό τους και την πολλή καλή ορατότητά). Δεύτερο παράδειγμα δρόμου λούνα παρκ, το Galati- Tulcea στην Ρουμανία.
Πάμε στην ερώτηση για τους πανταχού παγκόσμιους οδηγούς: σας έρχεται στον νου κανένας τέτοιος δρόμος που τον οδηγήσατε, σας πρόσφερε έντονες συγκινήσεις και ενδείκνυται για γρήγορη οδήγηση? (αν γίνεται χωρίς γκρεμίδια, μη γκρεμοτσακιστούμε!! Ά κι αν έχετε και κάτι προς Ουγγαρία πλευρά που πετάμε σε 12 καλά θά ναι:lol:...)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μα η Ουγγαρια ειναι εντελως επιπεδη! Τι στροφες να εχει;Εκτος αν βρεθειτε στα συνορα με την Ρουμανια, εκει πρεπει να υπαρχουν καποια χαμηλα βουνα!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Κalspire κατάλαβα!!
και εγώ παρακολουθώ την φόρμουλα...επηρεασμένος???
επίσης λάτρης της ταχύτητας αλλα σε ασφαλεις δρόμους!
εκεί που τα έχωσα όσο έπαιρνε η χοντρή μου,ήταν το 1992 στους δρόμους πρός Ικόνιο στην κεντρική τουρκία!
Απίστευτο οδόστρωμα για τους δύο τροχούς,ατέλειωτες ευθείες που χρειαζόταν ξυπνητήρι για την επόμενη στροφή!:D

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βρε Ρενατα μου, συγκενρωσου λιγο! Τοσο πολυ ξεσηκωθηκες απο την κρουαζιερα που θα παμε! Στροφες τραβαει η ψυχουλα του ανθρωπου οχι κοιμησικες ευθειες!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Ως Κρητικόπουλο και γνώστης, ποτέ δεν θα πρότεινα τον Αγία Βαρβάρα- Μοίρες για τρεχάλες (κεφάλι στου χαντάκι).

Για κανένα λόγο δεν επευφημούμαι την γρήγορη, υδροκέφαλη οδήγηση αλλά σε κάποια μέρη .. σε παρακαλάει και ο δρόμος!! οι παραπάνω δρόμοι έχουν ανοιχτές στροφές, ελάχιστη κίνηση, κικλιδώματα και άρτια ορατότητα άρα μπορείς να το ψιλοπατήσεις και να το χαρείς.

Ξέρεις αυτές οι ατελείωτες ευθείες είναι και επικίνδυνες. (άκου ξυπνητήρι..!!)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Βρε Ρενατα μου, συγκενρωσου λιγο! Τοσο πολυ ξεσηκωθηκες απο την κρουαζιερα που θα παμε! Στροφες τραβαει η ψυχουλα του ανθρωπου οχι κοιμησικες ευθειες!
Ωχ παλι spammara!!

σε στροφές δεν έχω εκτός απο την κρήτη μοναδικοί δρόμοι για slalom αλλα καθόλου ασφαλείς !!:shock:

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
παιδιά συγνώμη για την άσχετη ερώτηση αλλά ειλικρινά μπορεί κανείς να μου πει πώς βάζετε αυτό με την αντίστροφη μέτρηση όλοιιιι;;;;;; Οχι τίποτα άλλο τζάμπα τα σεμινάρια και τα πτυχία υπολογιστών που διαθέτουμε......

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Την περασμένη Τετάρτη γύρισα από Ντουμπρόβνικ στην Θεσσαλονίκη .Πηγαίνοντας πήγα από Αλβανία (Θεσσαλονίκη-Κρυσταλοπηγη-Πόγραδετς-Τίρανα-Σκόδρα-Μπούντβα-Κοτόρ-Ντουμπρόβνικ).Σε αυτήν την διαδρομή σου προτείνω το κομμάτι Κοτόρ-Herceg Novi.Εκεί όμως πουν θα βρείς αυτό που ζητάς είναι η διαδρομή Ποντγκόριτσα - Μιτροβίτσε (στο Κόσοβο).Η διαδρομή πηγαίνει παράληλα με τον ποταμό Morace και είναι καταπληκτική.Περνάς απο τούνελ,γέφυρες και έχεις για θέα γραφικά χωριουδάκια δεξιά και αριστερά και τελικά φθάνοντας στα σύνορα Σερβίας-Κοσόβου βλέπεις την Jezero Gazivode .Η διαδρομή είναι όλη με στροφές που μπορείς όμως να αναπτύξης ταχύτητα .Η κίνηση στους δρόμους είναι μηδαμινή και σε τελική ανάλυση είναι και κοντά μας.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μα η Ουγγαρια ειναι εντελως επιπεδη! Τι στροφες να εχει;Εκτος αν βρεθειτε στα συνορα με την Ρουμανια, εκει πρεπει να υπαρχουν καποια χαμηλα βουνα!
Όχι, καθόλου βουνά από εκείνη την πλευρά. Στα σύνορα με Σλοβακία - προς Κόσιτσε - κάτι γίνεται...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και γράφοντας το παραπάνω, θυμήθηκα τις απίστευτες διαδρομές στα όρη Tatras της Σλοβακίας, και ειδικά το Poprad (SK) - Zakopane (PL).

XRISTOS71

Member
παιδιά συγνώμη για την άσχετη ερώτηση αλλά ειλικρινά μπορεί κανείς να μου πει πώς βάζετε αυτό με την αντίστροφη μέτρηση όλοιιιι;;;;;; Οχι τίποτα άλλο τζάμπα τα σεμινάρια και τα πτυχία υπολογιστών που διαθέτουμε......
συγνωμη για off topic
πηγαινεις στο .> χρηστες > επεξεργασία επιλογών και ορίζεις ημερομηνία ....αφου πρίν έχεις δημιουργήσει υπογραφή απο το ( επεξεργασία υπογραφής )

kalspiros οι ωραίοι φιδωτοί δρόμοι θέλουν και αντίστοιχο αυτοκίνητο για να τους χαρείς !!!!
ελπίζω να είσαι ενας απο αυτούς :)
απο ελλαδα αν αποφασίσεις να μαθεις τοτε μπορώ να βοηθησω απο εξωτερικό θα σου προτείνω τον ΝΑΟ της οδηγικής απόλαυσης
N

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα