Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σας ευχαριστώ πολύ για τα πολύ χρήσιμο feedback's. 👍
Την χειραποσκευη την θέλω για πτήση με Ryan
Κανένα τιπ για μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσα να αγοράσω μια κατάλληλη χειραποσκευη για την περίπτωση; 🤔

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ψάχνω backpack για ταξιδι ενός μήνα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ψάχνω backpack για ταξιδι ενός μήνα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;
Για τι χωρητικότητα μιλάμε, γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες ή θέλω στα πόσα πράγματα κουβαλάει.
Εγώ χρησιμοποιώ το Osprey Farpoint 40 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Για τι χωρητικότητα μιλάμε, γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες ή θέλω στα πόσα πράγματα κουβαλάει.
Εγώ χρησιμοποιώ το Osprey Farpoint 40 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δεν θέλω υπερβολές στα πράγματα που θα κουβαλησω μαζί μου αλλά θέλω να έχει ικανοποιητική χωρητικότητα για να μην αφήσω κάτι από τα απαραίτητα έξω.
Θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ

Επόμενο Ταξίδι
Παταγονία-Γη του πυρός.
Δεν θέλω υπερβολές στα πράγματα που θα κουβαλησω μαζί μου αλλά θέλω να έχει ικανοποιητική χωρητικότητα για να μην αφήσω κάτι από τα απαραίτητα έξω.
Θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ
Και γώ
Θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ
Και γω την Osprey Farpoint 40 σε κόκκινο χρώμα έχω. Είναι πάρα πολύ καλή, με γερές ραφές. Είναι ότι πρέπει γι αυτο που ζητάς.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Και γώ

Και γω την Osprey Farpoint 40 σε κόκκινο χρώμα έχω. Είναι πάρα πολύ καλή, με γερές ραφές. Είναι ότι πρέπει γι αυτο που ζητάς.
Τέλεια. Θα ψάξω να πάω να τη δω και από κοντά.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πιστεύω έχει να κανει και ο προορισμός, το πώς ταξιδευεις κλπ
Πχ αν αλλαζεις κλιματα ή πας σε ψυχρή περιοχή, για μενα τα 40 λιτρα ειναι λιγα. Προσωπικά παιρνω 65λιτρο και αφηνω λίγο κενό στο πηγαινε, στο έλα παλευω να τα χωρέσω.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Πιστεύω έχει να κανει και ο προορισμός, το πώς ταξιδευεις κλπ
Πχ αν αλλαζεις κλιματα ή πας σε ψυχρή περιοχή, για μενα τα 40 λιτρα ειναι λιγα. Προσωπικά παιρνω 65λιτρο και αφηνω λίγο κενό στο πηγαινε, στο έλα παλευω να τα χωρέσω.
Ναι θα αλλάξω κλίμα και γι αυτό προβληματιζομαι. Βέβαια επειδή θα έχω διάφορες μετακινήσεις δεν θέλω να είναι και ιδιαίτερα ογκώδες κυρίως για το πήγαινε και τις μετακινήσεις μέχρι την επιστροφή. Έχω καιρό ακόμα να το ψάξω.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
O ογκος ειναι ενα θεμα, αλλά αυτό το βλέπεις εσύ. Ξαναλέω είναι τελείως υποκειμενικό, αλλά προσωπικά δεν ειχα ποτέ θέμα. Μπορείς να το βαζεις στο χωρο αποσκευών σε τρενα/λεωφορεία. Το πιο σημαντικό είναι πώς θα βαλεις τα πράγματα (τα βαριά και ογκωδη κατω κατω) και να προσαρμόσεις σωστά τα λουριά μέσης (να ειναι ακριβώς πανω απ το κόκκαλο της λεκάνης) και χεριών, αν το κάνεις δεν καταλαβαίνεις τίποτα απο βαρος, μπορείς να προχωράς ώρες.
Και μια συμβουλή βγαλμένη απο εμπειρία, πάρε κάτι αξιόπιστο ειτε που σου εχει προτείνει κάποιος ειτε ο/η πωλητης/ρια.
Άφησα το μπακπακ μου Ελλαδα και πηρα ενα ταχα μου σε προσφορά απο το ιντερνετ, ξηλώθηκαν τα λουριά στο δρόμο (συμβαίνει τώρα).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.828
Μέλη
39.577
Νεότερο μέλος
elenikikou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom