• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αγορά βαλίτσας – χειραποσκευής

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα πρέπει να διευκρινίσεις αν είναι σάκος αν είναι μπακπακ μικρό αν είναι μεγάλο αν είναι βαλίτσα με λουριά. Δεν μπορείς να πετάς κάτι στον αέρα και να περιμένεις να το χάψουμε.
Είπα τι διαστάσεις έχει ίσα με 50 φορές. Και το έχετε χαρακτηρίσει από σακίδιο μέχρι βαλίτσα, για μένα είναι backpackχειραποσκευή. Ένας σάκος 55εκ είναι, βασικά και κάτι λιγότερο από το 55Χ45Χ25 στις άλλες διαστάσεις. Δεν έχω πετάξει με αεροπορική που να μην το θεωρεί χειραποσκευή κι έχω πετάξει με πάνω από 40 low cost σε διάφορες ηπείρους. Δεν έχω πάρει ποτέ wizzair (που θα με βόλευε σε κάποια από τα μακρινά) γι αυτό το λόγο, με την easy πετάω με μικρότερη αποσκευή ακόμη γιατί τις ελάχιστες φορές που την πήρα ήταν μικρά ταξίδια, δεν είχα ανάγκη ρούχα 20 ημερών μαζί μου. Μέχρι και φωτογραφία το είχα βάλει σε μια ιστορία κατόπιν λαϊκής απαίτησης, τέτοιο φετιχισμό είχαμε να δούμε από την ψαρόσουπα του τριπάκια δηλαδή.

paefstra

Member
Χμμμ ..Έχει ναι Temu αρκετές επιλογές μόλις τσεκαρα...Βέβαια σχεδόν όλες είναι ελαφρώς μεγαλύτερες στο ύψος 42 με 43...Φαντάζομαι με λίγο πάτημα να χωράνε στο καλάθι για το μέτρημα,έτσι δεν είναι??
Αυτη που πηρα ειναι 42. Συνεχισε να ψαχνεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εν τω μεταξύ με τόσες αναφορές σε σάκους, εμένα μου βγάζει συνέχεια διαφημίσεις για μπακπακ και τροχήλατα και δεν έχω κάνει καν αναζήτηση :p:p:p
Πάρε ένα μπάκπακ να με θυμηθείς.

Στο μεταξύ παρότι όταν ταξιδεύω για δουλειά (κι είναι αρκετές φορές το χρόνο) έχω βαλίτσες αλλά ποτέ δεν έχω αγοράσει καμία, όποτε χαλάνε (συχνά) μου δίνουν νέα οι αεροπορικές. Συνήθως χωρίς καν να πάρουν την παλιά κι ας έχει ασήμαντη/μίνιμουμ ζημιά οπότε κατά καιρούς έχω χαρίσει ως και 5 βαλίτσες ετησίως.

tatooine

Member
Εν τω μεταξύ με τόσες αναφορές σε σάκους, εμένα μου βγάζει συνέχεια διαφημίσεις για μπακπακ και τροχήλατα και δεν έχω κάνει καν αναζήτηση :p:p:p
Θα πρέπει να κόψεις την άδεια χρήσης μικροφώνου σε όλες τις εφαρμογές έκτος από τις απαραίτητες.

Taksidiwtis

Member
Πριν 2 μηνες πηρα το osprey fairpoint 40 και περιμενω να το εγκαινιασω ιδανικο και για πολυμηνα μακρινα ταξιδια.Μεγαλα σακιδια μονο οποοις θελει να κουβαλησει σκηνη και υπνοσαακο ,ειχα το low alpine 75-95 πολυ κουραστικο συν τα εξοδα αποσκευης.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πριν 2 μηνες πηρα το osprey fairpoint 40 και περιμενω να το εγκαινιασω ιδανικο και για πολυμηνα μακρινα ταξιδια.Μεγαλα σακιδια μονο οποοις θελει να κουβαλησει σκηνη και υπνοσαακο ,ειχα το low alpine 75-95 πολυ κουραστικο συν τα εξοδα αποσκευης.
Έβαλα να το δω... καλά έχουν προχωρήσει πολύ, φαίνεται τρομερά πρακτικός. Ο δικός μου είναι του 1998, μιλάμε για αρχαιολογία, αλλά δεν μπορώ να τον αποχωριστώ. Μεγειές, εξαιρετικός φαίνεται.

tatooine

Member
Έβαλα να το δω... καλά έχουν προχωρήσει πολύ, φαίνεται τρομερά πρακτικός. Ο δικός μου είναι του 1998, μιλάμε για αρχαιολογία, αλλά δεν μπορώ να τον αποχωριστώ. Μεγειές, εξαιρετικός φαίνεται.
MΜετεφραση.
Δεν μας χ…… ρε μπαγλαμάδες που θα από από χωριστώ τον σάκο μου. Αλλά 20 χρόνια θα κρατήσει. Στη σύνταξη μαζί. Δεν είναι καιρός για έξοδα. Ουστ κοπρίτες.

Taksidiwtis

Member
MΜετεφραση.
Δεν μας χ…… ρε μπαγλαμάδες που θα από από χωριστώ τον σάκο μου. Αλλά 20 χρόνια θα κρατήσει. Στη σύνταξη μαζί. Δεν είναι καιρός για έξοδα. Ουστ κοπρίτες.
Εχω γραψει χιλ. Χιλιομετρα με τον προηγουμενο σακο στη λατινικη αμερικη και με πονα που θα τον αποχωριστω αλλα με καταβαλει πλεον και μονο η σκεψη , για να το φορτωσω στην πλατη εχει την διαδικασια του ακολουθεις συγκεκριμενα βηματα,με τα 40 λτ το αρπαζω με μια κινηση το πεταω στην πλατη και μπορω να περπαταω σε μια πολη για ωρες χωρις να με κουραζει ,πχ κανεις καπου τσεκ αουτ και εχει 5-6 ωρες για να φυγεις με το λεοφωρειο για τον επομενο προορισμο,επισης το κοστος το βγαζεις με ενα μονο μακρινο ταξιδι που θα πληρωνες για αποσκευη συν αν κανεις κ εσωτερικρς πτησεις που ειναι 30-40 ευρω το επιπλεον κοστος της αποσκευης.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ξαναλέω, μου φάνηκε εξαιρετικό. Αλλά αποσκευη έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνω ούτε με τον υπάρχοντα σάκο, με τον οποίο θα με θάψουνε μαζί. Οι παλιες αγαπες πανε στον παράδεισο φάση, πυξ λαξ κι ακόμη πιο κιτς άμα λάχει, Δακης και τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, εγώ κι ο Πουφ και τα κοριτσια ξενυχτάνε μ ένα μυστικό ω-ω-ω. Είμαι ρετρό τι να κάνουμε. (εδώ άλλοι είναι μακαρονάδες και δε ντρέπονται να το λένε κιόλας οι σαβουροφαγοι).

Taksidiwtis

Member
Ο σακος ταξιδιου ειναι κατι σαν σκυλος , ειναι ο travel buddy στα ταξιδια σου και δυσκολα τον αποχωριζεσε ,μαζι εχουν καταγραψει τις ποιο ομορφες ταξιδιωτικες εμπειριες.
Και εγω προσωπικα το σκεφτηκα πολυ , δυσκολο να τον αποχωριστεις, δεν παιζει αν ειναι ρετρο ,απο τα 90 λτ πεφτω στα 40 και αυτο ειναι το βασικο για μενα θα μου προσφερει ευελιξια στις μετακινησεις ως carry on .Το συγκεκριμενο backpack δεν ειναι techie δεν κουβαλω γκατζετς ενα κινητο μονο για μνμτα μεταφορες χρηματων στην revolut και τπτ αλλο.Ο @Yorgos τον παρακολουθω χρονια εχει γυρισει τις περισσοτερες χωρες του κοσμου και απο 2 και 3 φορες ολοι μαζι εδω δεν φτανουμε τον αριθμο των χωρων που εχει επισκευτει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom