mano είσαι θησαυρός !!!!!!!!!Λοιπόν, πήγα σήμερα στην Ερμού, εκεί που είπε η Ρενάτα, αλλά δεν . )
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, γράφω εδώ...
Μας δουλεύει η Alitala ;
Από περιέργεια, χάζευα τους όρους που έχουν οι εταιρείες σχετικά με τις χειραποσκευές, μέχρι που διάβασα το παρακάτω απίστευτο στο site της Alitala
Each passenger may take only one carry-on in cabin not exceeding 5 kgs. and of total measure of 115 cms. (55 cms. length, 25 cms. height, 35 cms. depth), including handle, side pocket and wheels.
Μα καλα, μια χειραποσκευή που πληροί τις προδιαγραφές αυτές, ζυγίζει από μόνη της πάνω από 3,5 κιλά (και οι δυο Delsey που αγόρασα, ζυγίζουν 3,7 κιλά η κάθε μια)
Και μου μένουν και άλλα 1300 ολόκληρα γραμμάρια ... για τα πράγματά μου.
Τι λες βρε Alitalia ?
τελικα τι εγινε με το βαρος των χειραποσκευων?ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό είχα χθες που έμαθα κι εγω για τα 5 κιλά,
και πετάω αυριο!
φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τόσο αυστηροί! είδωμεν..
σωστή η renata!!!και εγώ απο εκει εχω αγορασει βαλιτσες για μενα και τα παιδια μου.delsey ή samsonite.μόνο!!
δεν είμαι ψωνάρα,αλλα μου αρέσει να ταξιδεύω με μιά καλή βαλίτσα,και να μην την παραλαμβάνω κουρέλι απο τους ιμάντες...μιά φορά την πληρώνεις ....
δεν δίνω και πολλα αφού τα παίρνω απο το stock που βρίσκεται στην ερμού,δίπλα απο το παρουσίασις στο υπόγειο!
εγώ θα σας τα λέω απο την επαρχία αυτά????
μπορεί εγώ να ταξιδεύω σαν λέτσος αλλα η βαλίτσα μου θέλω να είναι κομψή...