Γεια σας ως νεοκοπο μελος δεν θα αναφερθω σε καποια ταξιδευτικη μου ιστορια αλλα σε μια ατυχη προταξιδευτικη εμπειρια.Λοιπον εδω και καιρο θελω να επισκεφτω το Αγιο Ορος παιρνω τηλεφωνο στο γραφειο της Θεσσαλονικης και κανω κρατηση για διαμονητηριο,στην συνεχεια παιρνω τηλεφωνο στην Μονη Γρηγοριου απαντα καποιος υστερα απο 5 κλησεις και μου λεει να παρω αυριο Σαββατο σημερα δηλαδη 11-1.Παιρνω λοιπον σημερα μου απανταει καποιος αλλος μοναχος η οχι δεν ξερω και μου λεει οτι επρεπε να παρω χθες και του εξηγω τι εχει γινει ε αντε με τα πολλα κατορθωσα να κλεισω θεση.Μετα μου πετα την δευτερη βομβα οτι ο επισκεπτης διαμενει μονο μια μερα στην μονη και τις επομενες 2 μερες παει σε 2 αλλες.Μετα την πρωτη κρυαδα-μονο για ανθρωπος του Θεου δεν μου φανηκε ο συγκεκριμενος-προσπαθω να μαθω πως θα παω ,αν το 9.45 για καικι ειναι σταθερο και δεν υπαρχουν αλλα δρομολογια πως θα παω απο Αθηνα-Ουρανουπολη και η απαντηση:ψαξε και θα τα βρεις χαιρεται και το κλεινει.Μολις εκλεισε το τηλεφωνο νομιζα οτι ειχα παρει καποια δημοσια υπηρεσια και ειχα πετυχει καποιο παλαβο υπαλληλο...Οποιος γνωριζει δηλ.εχει επισκεπτει το Αγιο Ορος θα ηθελα αν εχει την καλοσυνη να μου απαντησει στα εξης:1.δεν υπαρχει καποια μονη που να μπορω να κατσω αδιακοπα 3 η 4 μερες χωρις να χρειαζεται να αλλαζω οπως μου ειπε ο παλαβος αυτος;2.πως παω απο Αθηνα Ουρανουπολη αν δεν εχεις αυτοκινητο ποια συγκοινωνια βολευει περισσοτερο.3.η διανυκτερευση σε ενα ξενοδοχειο στην Ουρανουπολη ποσο κοστιζει.4.ο λογος που παω εκει ειναι γιατι θελω να βρω λιγη ηρεμια ψυχικη υπαρχει περιπτωση να πεσω σε αλλα παρομοια νουμερα με αυτο του τηλεφωνου.ποια μονη εχει πραγματικα μοναχους ευγενεις καλοκαρδους που να μπορεις να συζητησεις μαζι τους για θεματα που σε απασχολουν εχετε υποψιν καποιον μοναχο και σε ποια μονη;Ενοειται οτι τα ερωτηματα μου απευθυνονται σε αυτους που εχουν παει και εχουν δει την κατασταση εκει και μπορουν να μου πουν την γνωμη τους και κατι τελευταιο παρολο που εκανα κρατηση στην μονη Γρηγοριου δεν προκειται να παω λογω των οσο αναφερω αν δεν παρω την Δευτερα να ακυρωσω την κρατηση υπαρχει καποιο προβλημα;δηλ.μπορει αργοτερα να μου ζητανε λεφτα;