Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήγαμε, πήγαμε. Όντως εξαιρετικά τοπία, για φάλαινες δεν είναι η εποχή, αλλά επειδή έχω ξαναδεί μάλλον δε θα πήγαινα. Ρινκόν όντως δεν είχε κόσμο, βασικά επειδή οι εκδρομείς έφευγαν την ώρα που πήγαμε εμείς, γιατί έχει οργανωμένες εκδρομές για εκεί. Πολύ ωραία παραλία, αλλά καόμη κι έτσι δε θα την έβαζα στο τοπ-10 μου, μάλλον έχουμε άλλα γούστα (ως παραλία έξοχη, αλλά τα νερά θολά, όπως σχεδόν πάντα στην Καραϊβική), εξακολουθώ να βρίσκω τη ΜΕσόγειο κλάσεις ανώτερη.Να πας Ρινκόν (από τις καλύτερες παραλίες στο κόσμο και σχεδόν άδεια, γυμνός κάνεις μπάνιο άμα θες) και στη Playita δίπλα στο Λας Γκαλέρας για α-πί-θα-νο ψάρι στη σχάρα που ψήνει η Isabelle σε καλύβα πάνω στην άμμο, η παραλία καλούτσικη είναι και μπορεί να έχει κόσμο, πήγαινε μόνο για το ψάρι. Όλα τα λεφτά η διαδρομή μέχρι τη Ρινκόν, φοβερά τοπία. Κι αν δεν έχεις δει φάλαινες, ιδού η ευκαιρία...
Πορνεία δεν είδα ούτε για δείγμα στη Σαμανά, όπως τα λες είναι. Για μένα η Πούντα Κάνα είναι χάσιμο χρόνου και αισθητικής, Σαμανά όλα τα λεφτά και η αποικιακή ζώνη στη πρωτεύουσα κούκλα.
Πολύ ωραίο μπάνιο και μόνοι μας κάναμε και στον καταρράκτη στο Limon, πολύ ωραίο το τρεκ μέχρι εκεί (δε βρίσκω το λόγο να πας με άλογο, κόστο + άβολα + δε σταματάς όπου θες + όλοι φαίνεται να τσακώνονται με τους αλογάδες) και βρεθήκαμε μόνοι μας, φοβερά δροσερό το νερό κι έχω και αδυναμία στο γλυκό νερό, το αλάτι δεν είναι και η καλύτερή μου. Το τοπίο πραγματικά μαγικό. Πάλι όμως τυχεροί ήμασταν , όταν φτάσαμε έφευγαν κάποιοι λίγοι, κι όταν φεύγαμε κατέφθαναν καμιά 30αριά άλογα, μάλλον με κόσμο που ξέβρασε κάποιο κρουαζιερόπλοιο και πλακώσανε όλοι μαζί (ήταν και διαφορετικές εθνικότητες).