varioAthens
Member
Πολυ εντυπωσιακη η κατεδαφιση…
Ηταν πολυ εκτρωμα το κτιριο...
Ηταν πολυ εκτρωμα το κτιριο...
Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Και εσύ βέβαια δεν πας πίσω στη συγγραφή!!!Σε διάβασα μονοκοπανιά και μου έφτιαξες την διάθεση!!! Πολύ ωραία γραφή! Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Άσε βρε παιδί μου, 3 μέρες τώρα άνοιξε ο ορίζονταςΗταν πολυ εκτρωμα το κτιριο...
Είναι μεγάλη μου χαρά να τα μοιράζομαι μαζί σαςΣε ευχαριστουμε Κανελιτσα που μοιραζεσαι μαζι μας,στιγμες απο τη ζωη σου εκει και για ολες τις πληροφοριες...ευχομαι του χρονου να μπορεσεις να εισαι εδω.
(χμμ...και αλλοι δουλευαν ολες τις μερες του πασχα)
Που σαι ρε @jimp άρχοντα...Παϊδάκια προβατίνας θα ήθελα please. Σε περιμένω@Kanel28 θες να σου φέρω κανένα κοντοσούβλι την επόμενη φορά που θα έρθω ή κανένα μπούτι αρνί να φας να ηρεμήσεις;
Σούβλα στην αυλή σου εννοείς έτσι; Γιατί αν τη βάλουμε στο σχολείο θα πρέπει να τη φρουρούμε με καλάζνικοφ, αν θέλουμε να φάμε κρεατάκι.Του χρονου @Kanel28 κανονισε να μην δουλευεις και θα βαλουμε σουβλα !!
Χαχα πολύ χαίρομαι...Δεν έστελνες κανένα πμ να πάμε και για καμιά μπύρα;Πριν λιγο καιρο επισκεφτηκα το Λεστερ και με τη βοηθεια αυτου του θεματος εκανα την εξυπνη στην παρεα μου "να, εδω,πισω απο τις λαμαρινες ηταν το δημαρχειο,πολυ ασχημο κτιριο,ετυχως που το κατεδαφισαν. Ναι ναι θα σας δειξω και τα βιντεακια "
Ευχαριστω κανελ
Χαχα ναι το είδα και εγώ...από εκεί που φεύγει όμως το mega bus (εξω από την πόλη) θέλω 8 λίρες ταξί η 5 λίρες αστικό λεωφορείο!!!Δεν ξέρω πως της φάνηκε το Λέστερ αλλά να ξέρεις πως βλέπω πολλά εισιτήρια με 0 λίρες με την megabus για το Λονδίνο. Για Φεβρουάριο κοιτάω εγώ.