maria traveler
Member
Αγαπητέ Samion είδα ότι είσαι συνδεδεμένος.Θα μπορούσες,σε παρακαλώ, να μείνεις για λίγο ακόμα μέχρι να σου γράψω το μήνυμα;;;;Ευχαριστώ maria traveler (ελπίζω να πρόλαβα!!)
υπαρχουν και τα πμ επισης maria travelerΆλλο πάλι και τούτο
Εδω είναι ταξιδιωτικό φόρουμ , απευθύνεσαι σε πολλούς όταν γράφεις δημόσια .. Μπορούν και άλλοι να βοηθήσουν όχι μόνο ο uncle Sam
Ααααα τι ωραίο.............Τι αυθόρμητο............Μου άρεσε το προσωπικό στυλ κι ας είναι αντισυμβατικό...Άλλο πάλι και τούτο
Εδω είναι ταξιδιωτικό φόρουμ , απευθύνεσαι σε πολλούς όταν γράφεις δημόσια .. Μπορούν και άλλοι να βοηθήσουν όχι μόνο ο uncle Sam
Όσα γράφω παραπάνω είναι ειλικρινή και όχι ειρωνικά (και δεν "μασάω" ποτέ τα λόγια μου). Άρα δεν θίχτηκα, ούτε παρεξηγήθηκα.Αγαπητέ GKCAPO. Νομίζω πως εξήγησα αναλυτικότατα τον τίτλο του θέματος αυτού και φαίνεται ότι δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν!!Και πάλι ζητώ συγγνώμη για την όποια παρεξήγηση!!
Προσωπικά, πάντως, μπορεί να μην έχω μια συνεχή παρουσία αλλά θα δεις ότι δεν έχω μόνο ερωτήσεις αλλά και πολλές φορές έχω δώσει απαντήσεις και πληροφορίες.
Κάποια πληροφορία για τη Ρώμη;
ουαί και πάλι ουαί! κανείς δεν βοηθά για τη Ρώμη όπως ο Samion...Μπορούν και άλλοι να βοηθήσουν όχι μόνο ο uncle Sam