• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αγαπητέ Samion ,βοήθεια για τη Ρώμη

XRISTOS71

Member
Σαν ένα όνειρο πέρασαν οι μέρες στην υπέροχη Ρώμη!!!!Μόλις ......"προσγειωθούμε" στην πραγματικότητα ,θα σας γράψω όλες τις εντυπώσεις μου!!!!!Ciao bella Roma!!!!
Ακόμα ενας ευχαριστημένος ''πελάτης '' του www.travelstories.gr και ιδιαίτερα του θείου Sam :)

Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Θα ήθελα να κλείσω αυτή τη θεματική ενότητα της ερώτησής μου με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνταξιδιώτες του φόρουμ,που με όσα έχουν γράψει μέχρι τώρα στο φόρουμ γενικά ή μου απάντησαν προσωπικά ,με βοήθησαν στο ταξίδι μου!!!Το πιο Μεγάλο,Κολοσσιαίο,Θερμό μου ευχαριστώ είναι για τον Samion!!!!Στο θέμα Ρώμη-Ιταλία είναι κορυφή....με διαφορά!!!Θεός!!!
Γελάω πάρα πολύ με όλα τα σχόλια-πειράγματα στο θέμα αυτό!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της παρέας- ομάδας ταξιδευτών!!!
Τις εμπειρίες μου από το ταξίδι αυτό,θα τις γράψω στο θέμα "Ρώμη με Παιδιά και μικρά....Tips για όλους".Ελπίζω να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω τους επόμενους ταξιδιώτες!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
maria traveler said:
Θα ήθελα να κλείσω αυτή τη θεματική ενότητα της ερώτησής μου με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνταξιδιώτες του φόρουμ,που με όσα έχουν γράψει μέχρι τώρα στο φόρουμ γενικά ή μου απάντησαν προσωπικά ,με βοήθησαν στο ταξίδι μου!!!Το πιο Μεγάλο,Κολοσσιαίο,Θερμό μου ευχαριστώ είναι για τον Samion!!!!Στο θέμα Ρώμη-Ιταλία είναι κορυφή....με διαφορά!!!Θεός!!!
Γελάω πάρα πολύ με όλα τα σχόλια-πειράγματα στο θέμα αυτό!!!!Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτής της παρέας- ομάδας ταξιδευτών!!!
Τις εμπειρίες μου από το ταξίδι αυτό,θα τις γράψω στο θέμα "Ρώμη με Παιδιά και μικρά....Tips για όλους".Ελπίζω να μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω τους επόμενους ταξιδιώτες!!!
ευχαριστω για τα καλα σου λογια και χαιρομαι που περασατε καλα (και αυτος ειναι ο λογος που γραφω να βοηθησω οσο μπορω..)
το θεμα παντως μπορει να μεινει ανοιχτο...να εκφραστουν κι αλλοι...
αχααχαχαχα...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
ευχαριστω για τα καλα σου λογια και χαιρομαι που περασατε καλα (και αυτος ειναι ο λογος που γραφω να βοηθησω οσο μπορω..)
το θεμα παντως μπορει να μεινει ανοιχτο...να εκφραστουν κι αλλοι...
αχααχαχαχα...
δεν βλεπεις την ομαδα Σπαμιον;:bleh:

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
ον τοπικ ειμαστε ειμαστε ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΙ:bleh::clap:
Καλά τότε δωστε καμια συνταγη για γνησια καρμποναρα γιατί πεινασα και το δεύτερο ημιχρονο θα κυλήσει στο χαλαρό:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα