wotan1975
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πότε θα κάνει ξαστεριά...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η.Π.Α.
Συμφωνω απολυτως!Φανταζομαι και η Λειψια ειναι κατι παρομοιο,ποιος εχει παει?ψηφιζω δρεσδη που ειναι κυριολεκτικα κουκλα!!!
Συμφωνω απολυτως!Φανταζομαι και η Λειψια ειναι κατι παρομοιο,ποιος εχει παει?ψηφιζω δρεσδη που ειναι κυριολεκτικα κουκλα!!!
Δεν είναι τόσο όμορφη όσο η Δρέσδη. Λείπουν οι μεγάλες πλατείες και τα μεγαλοπρεπή παλιά κτήρια (μόνο το Rathaus και η παλιά αγορά ξεχωρίζουν).Συμφωνω απολυτως!Φανταζομαι και η Λειψια ειναι κατι παρομοιο,ποιος εχει παει?
Η Λειψία είναι ένα κλικ πιο κάτω αλλά και αυτή αρκετά όμορφη, τεράστια ανοικοδόμηση θα δώσει άλλη μορφή στην πόλη ελπίζω προς το καλύτερο.Συμφωνω απολυτως!Φανταζομαι και η Λειψια ειναι κατι παρομοιο,ποιος εχει παει?
Γύρω στα 100 χμ Ν.Α του Βερολίνου υπάρχει μια περιοχή. Τη λένε Spreewald και είναι φυσικό πάρκο. Μια όμορφη μικρή πόλη το Luben (έχει και άλλα χωριά γύρω) και πολλά κανάλια στους βάλτους που κυριαρχούν. 2 ώρες υπέροχη βαρκάδα μέσα σε οργιαστικό πράσινο, γραφικά σπιτάκια και γεφυράκια χρεώνονταν πέρυσι το καλοκαίρι 8 ΕΥΡΩ το άτομο. Καταπληκτική εμπειρία. Και στο τέλος πρόχειρο φαΐ με τα γνωστά Γερμανικά αλλά κυρίως το ανεπανάληπτο τουρσί αγγουράκι, που παράγεται κατά κόρον εκεί. Και δεν είναι πολύ ξινό. Μάλλον στο υπόγλυκο φέρνει. Δεν ξέρω πως πάει κανείς εκεί μιας και εγώ ταξίδευα με το αυτοκίνητό μου. Νομίζω όμως πως δε θα είναι δύσκολο. Γενικά δεν είναι και πολύ άγνωστο μέρος. Το αναφέρουν όλοι οι οδηγοί.