• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αβανα με Air Canada απο 885..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ενδιαφερουσες τιμες για το χειμωνα εχει η Air Canada απο ευρωπαικα αεροδρομια (FRA,MUC,AMS,PAR..). Με το connection με Α3 ξεκινουν απο 885 απο Αθηνα. Not bad ειδικα οσοι δεν προλαβαν τη Swiss κ τα 499.. Με η και χωρις διανυκτερευση Καναδα.

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Ψάχνοντας και εγώ σήμερα για Κούβα βρήκα Ρώμη - Σαντιάγο με 554Ε με την Blu-Express. Βάλτε και ένα Αθήνα η Θεσσαλονίκη - Ρώμη και τσάκ...φτάσατε :D. Μάλλον θα χρειαστείτε μια διανυκτέρευση στο πήγαινε στην Ρώμη. Ετσι όμως μπορείτε να απολαύσετε και λίγο απο Ρώμη....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ψάχνοντας και εγώ σήμερα για Κούβα βρήκα Ρώμη - Σαντιάγο με 554Ε με την Blu-Express.
υποθέτω εννοείς τη Blu Panorama..τεσπα μια εταιρεια ειναι. αλλά είδα έχει ελάχιστες πτήσεις και σπανια η τιμη που ειπες. από τα 757-767 της θα προτιμούσα ευελιξία στις ημερομηνίες και τα 330 της Air Europa. και 566Ε από Φιουμιτσίνο..

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Ενδιαφερουσες τιμες για το χειμωνα εχει η Air Canada απο ευρωπαικα αεροδρομια (FRA,MUC,AMS,PAR..). Με το connection με Α3 ξεκινουν απο 885 απο Αθηνα. Not bad ειδικα οσοι δεν προλαβαν τη Swiss κ τα 499.. Με η και χωρις διανυκτερευση Καναδα.
Μου βγαζει αυτο το μηνυμα
To book a flight to or from Cuba, please contact your travel agent.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Sokratis said:
Μου βγαζει αυτο το μηνυμα
To book a flight to or from Cuba, please contact your travel agent.
ποιος στο βγαζει? ο αιρκαναντας? αν ναι κανε αυτο που λεει..
η χρησιμοποιησε μηχανη. οχι χοντα, τις μισω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom