dk
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βραζιλία
Και εγω ξαναπαω.Οι εντυπωσεις μου απ'αυτο το μερος ειναι αριστες.Με πιο γραφειο πηγες???
Και εγω ξαναπαω.Οι εντυπωσεις μου απ'αυτο το μερος ειναι αριστες.Με πιο γραφειο πηγες???
παρουσιαζεις την αιγυπτο σαν μια ωραια χωρα..
ισως γιατι μιλας απο θεση ισχυος ως αντρας!θες να σου πω για την"δικη"μου αιγυπτο?να σου πω πως ειναι να σε κοιτανε σα να θελουν να σου επιτεθουν στα βρωμοπαζαρα τους?[να σημειωθει στα πρακτικα οτι φοραγα φουσταρα,μακρυμανικο,φοραω γυαλια και γενικα εχω φατσα φυτου..]
να σου πω οτι μας κανανε χαμο για μια παλιολιρα στα ελεεινα ξενοδοχεια?
να σου πω για τους αηδιαστικους αιγυπτιους που γελαγανε με τα σαπια δοντια τους και το παμπονηρο βλεμμα τους?
φυσικα και δεν θα αναφερω οτι δεν επαθα απλα δηλητηριασεις αλλα γυρνωντας εκανα εβδομαδες να συνελθω..η μονη που "γλιτωσε"ηταν μια τυπισσα που ετρωγε μ ο ν ο ψωμι!και βαζω εισαγωγικα γιατι στο τελος ειχε"σβησει"απ'την αδυναμια..
να σου πω για την δικη μου αναβαση στο σινα οπου πηγα να πεθανω απ'την κουραση γιατι ειχαν την φαεινη ιδεα να ξεκινησουμε απ'την αγια αικατερινη στις 3 τα ξημερωματα κι εγω μην εχοντας κοιμηθει σχεδον καθολου,φτανοντας πανω κοιμομουν στα βρωμοκιλιμια των βεδουινων..αα,μεσα σ'ολα επαθα και μια επιπεφυκιτιδα,σιγα βρε αδερφε..
να σου πω για την"υπεροχη"διωρυγα του σουεζ οπου εκανα το λαθος να θελησω να παω τουαλετα..μεγα λαθος αυτο στην αιγυπτο..φορεστε πανες,δεν ξερω τι θα κανετε αλλα..οχι τουαλετα..
να σου πω για το σαρμ-ελ-σειχ που λιγι καιρο μετα βαλανε μπομπες επειδη εκει παραθεριζουν πολλοι εβραιοι?
να σου πω για τους δερβισηδες στα πλοια?υπεροχα..γιουσουφακια!
να τελειωσω με τις υπεροχες και κλειστοφοβικες πυραμιδες?
αφηνω το καλυτερο για το τελος:οι μυγες,η βρωμια τους,η αισθηση επαπειλουμενου κινδυνου,οι αιγυπτιοι,η απαισια αιγυ-φτος..
μπηκα τυχαια σ'αυτο το σαιτ για να ψαξω για κατι εισιτηρια και βλεποντας πρωτο-πρωτο το θεμα για την αιγυφτο μου αναψε το αιμα και γραφτηκα για να διαδωσω το μηνυμα:steer clear of egypt..
και να σκεφτει κανεις οτι πανε αισιως 3,5χρονια[ηταν απριλιος του 04..]
νταξει,εχω απελευθερωθει καπως αλλα οχι και να λενε οτι ειναι ωραια η αιγυπτος,συγχυζομαι.
υγ:η αλεξανδρεια σχεδον μου αρεσε!μαλλον επειδη ηταν ελληνικη αποικια!η μηπως επιδη την αλλη μερα εφτανα ελλαδαρα?δεν θα μαθω ποτε..
φιλικα[ειλικρινα!]
φωτεινη!
καλο ταξίδι zanikoΣας ευχαριστώ Ipanag, VZ, Ευαγγελία, Νεφερτίτη και λοιπούς.
Φεύγω στις 16/12 και κυριολεκτικά
δεν κρατιέμαι!!