pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Ευχαριστω πολυ,πραγματικα απολαυστικο αναγνωσμα.Ιδιαιτερα χαρηκα τα σημεια που εκανες με ξεχωριστη μαεστρια και χωρις υπερβολη τον Gombrich σκονη......
Εσυ μη χασεις και δεν ριξεις τη σποντα σου!χμ... συγγνώμη που επεμβαίνω κυρίες μου, αλλά γιατί έχω την αίσθηση ότι πρώτα θα τελειώσει η Βιρμανία της Ρόζας και μετά της Έρσης... ?
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ειναι εξαιρετικα ενθαρυντικα... αλλα απεχω παρα πολυ απο το να κανω τον Gombricht σκονη! (Οχι οτι δε θα γουσταρα τρελλα να με φωναζαν απο καμια Οξφορδη για να δωσω καμια διαλεξη, αλλα χλωμο το κοβω!)Ευχαριστω πολυ,πραγματικα απολαυστικο αναγνωσμα.Ιδιαιτερα χαρηκα τα σημεια που εκανες με ξεχωριστη μαεστρια και χωρις υπερβολη τον Gombrich σκονη......
Ποτέ δεν θα απηύθυνα ενθαρρυντικά λόγια, γιατί σίγουρα δεν τα έχεις ανάγκη, γνωρίζοντας σαφώς την αξία σου!Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ειναι εξαιρετικα ενθαρυντικα... αλλα απεχω παρα πολυ απο το να κανω τον Gombricht σκονη! (Οχι οτι δε θα γουσταρα τρελλα να με φωναζαν απο καμια Οξφορδη για να δωσω καμια διαλεξη, αλλα χλωμο το κοβω!)
Και που την έβγαλε τον ποπάι βλέπουμε όχι το πρόσωπο της.Τωρα που εφυγες απο την Αιγυπτο , δεν βγαζεις και τη μπουρκα να βλεπουμε το ωραιο προσωπακι σου ;
Ναι, πρεπει μαλλον τους εφτιαξα την ημερα!Και που την έβγαλε τον ποπάι βλέπουμε όχι το πρόσωπο της.
Ερση μας πολύ ωραίο τέλος μιας πολύ ωραίας ιστορίας, όλη η διήγηση και οι φωτογραφίες ήταν ταξιδιάρικες. Εμένανε πάλι αυτός ο Ισαάκ μου έκατσε, μασάζ και ο Νείλος πιάτο πολύ μου άρεσε, αν πάλι προσθέσουμε και τους ναύτες των διερχόμενων πλοίων...
και αυτοί το ίδιο θα λένε ... ότι άξιζεΝαι, πρεπει μαλλον τους εφτιαξα την ημερα!
Αλλα δε βαριεσαι, αξιζε! Παρολα τα σφιριγματα!
Λες να παω να ξαναφορεσω την μπουργκα μου;και αυτοί το ίδιο θα λένε ... ότι άξιζε
Πάντως επειδή το αναφέρεις δράττομαι της ευκαιρίας να σου πω ότι αν και ο ποπάι ήταν από τους πρώτους μου αγαπημένους, δεν ταιρίαζει στην θηλυκή αριστοκρατική και γοητευτική προσωπικότητα σου, σου επιτρέπω να το έχεις για να είσαι στο πνεύμα της κρουαζιέρας που μας περιγράφει ο soudianos αμέσως μετά ψάξε για κάτι πιο αντιπροσωπευτικό εντάξει;Λες να παω να ξαναφορεσω την μπουργκα μου