GTS
Member
Έχω και βίδεο ρε....δεν ήμουν πεζός, να το διευκρινήσω.....photo or it didn't happen.
Έχω και βίδεο ρε....δεν ήμουν πεζός, να το διευκρινήσω.....photo or it didn't happen.
Πάντως υπάρχει μια ειδική προσφορά για συγκεκριμένη τηλ εταιρεία που πληρώνουν 2 άτομα 1 εισιτηριο, νομίζω, τις καθημερινές.
Αλλά, επειδή ειναι καθημερινές κι επειδή είναι και μακρυά, εσείς πόσο χρόνο λέτε ότι χρειάζεται κάποιος για να τα δει όλα? 3 ωρες αρκούν.
Το παρκο μένει ανοιχτό ως τη δύση του ηλίου, οπότε τωρα με την αλλαγη της ωρας, θα έχουμε κάτι παραπάνω
It was Alex !Πρώτον, να του πεις ότι ο Σίμπα γεννήθηκε πίσω από τα κάγκελα....να τον βάλεις να δει και τη "Μαγαδασκάρη 1-2-3-κτλ" να πειστεί. Κατόπιν, να του πεις ότι μόλις μεγαλώσει λίγο θα πάτε να δείτε τα ζωά σην Αφρική και μετά νομίζω πως δε θα θέλει να ξαναπάει σε ζωολογικό κήπο ποτέ του...
Τα παραλές λιγάκι μου φαίνεται .....μέσα απο αυτοκίνητο έχω τραβήξει και γω βίντεο στα 2 μέτρα λιοντάρι .....με κατεβασμένο παράθυρο.....αλλά περπατούσαν τόσο τεμπέλικα και δεν έδειχναν καθόλου άγριες διαθέσεις..Έχω και βίδεο ρε....δεν ήμουν πεζός, να το διευκρινήσω.....
Θα πήγαν να πετάξουνε "κακάκια" σε καμιά διάλεξη της ΧίλαρηΕντάξει ρε παιδιά, ο ξάδερφος του Σίμπα ο Άλεξ, μη φωνάζετε...(πού είναι οι πιγκουίνοι όταν τους χρειάζεσαι...)
Δεν ήμουν μέσα σε αυτοκίνητο, αλλά στη καρότσα πίσω (διαμπερής). Με περιέργεια μας πλησίασε το ζωντανό, δεν επιτέθηκε, αλλοίμονο...απλά βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, με ένα χραπ θα έψαχνα το αριστερό μου χέρι....πιο πολύ φοβήθηκε αυτό βέβαια παρά εγώ Αλλά η τρομάρα, τρομάρα....Τα παραλές λιγάκι μου φαίνεται .....μέσα απο αυτοκίνητο έχω τραβήξει και γω βίντεο στα 2 μέτρα λιοντάρι .....με κατεβασμένο παράθυρο.....αλλά περπατούσαν τόσο τεμπέλικα και δεν έδειχναν καθόλου άγριες διαθέσεις..
Εγώ είχα δει ένα γορίλα στην Πράγα,με βλέμμα τόσο θλιμμένο που σπάνια έχω δει και σε ανθρώπινο πρόσωπο.Δεν θα ξεχάσω σε ένα πάρκο, στην Αγγλία νομίζω, όταν είδα, σε ένα μεγάλο χώρο που είχαν μέσα πολικές αρκούδες, μια πολική αρκούδα πήγαινε απο τη μια μεριά του μαντρότοιχου στην άλλη συνέχεια με ένα συγκεκριμένο ρυθμό και περπάτημα (κάτι σαν τον Πεταλούδα για όποιον έχει δει την ταινία) .......πραγματικά ένοιωθες ότι το ζώο είχε τρελλαθεί.....καμιά σχέση με το φυσικό του περιβάλλον...