• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΑΤΗ-ΑΤL????????

arabickostas

Member
Παιδια ορισμενες μηχανες απο το καλοκαιρι δινουν απ ευθειας πτηση Αθηνα-Ατλαντα με Δελτα.?επανερχεται η περσυνη γραμμη αραγε ή ειναι κανενα λάθος.?ξερει κανεις?κατι αντιστοιχο δινουν και για το Νewark στην γραμμη της Continental..

Και κατι ασχετο...απο το καλοκαιρι η αιγαιο μπαινει στην παγκοσμια συμμαχια star alliance..

1)Αυτο σημαινει οτι πιθανον να μπορουν να γινουν κρατησεις σε δρομολογια εκτος ευρωπης που πεταει αλλος συνεργατης τους?

2)Θα γινει κανονικα η ενταξη τωρα που εγινε ολυμπικ???

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
λοίπον η Delta ξαναμπαίνει στο δρομολόγιο Αθήνα Ατλαντα με 767-300ER, η Continental το Αθήνα - Newark με 767-400ER το οποίο δρομολόγιο θα το κρατήσει όλοτο χρονο :clap: και νομίζω πως θα υπάρξει ακομά η US Airways για Philadelphia

arabickostas

Member
λοίπον η Delta ξαναμπαίνει στο δρομολόγιο Αθήνα Ατλαντα με 767-300ER, η Continental το Αθήνα - Newark με 767-400ER το οποίο δρομολόγιο θα το κρατήσει όλοτο χρονο :clap: και νομίζω πως θα υπάρξει ακομά η US Airways για Philadelphia
Ειχα και αυτη την πληροφορια για την Φιλαδελφια...οποτε για να εχει δει κ αλλος τον καπνο μαλλον θα αναβει η φωτια..

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Τι γινεται ρε παιδια? Εγω μονο για τη πρωτη πτηση ηξερα. Ξαφνικα επιασε αγαπη τα Αμερικανακια για τη ψωροκωσταινα, ή βλεπουν οτι αφου ΟΑ και Α3 δεν πανε ΗΠΑ εχουν στο χερι αρκετο μεριδιο αγορας απο τους Εληνοαμερικανους που θα ελθουν για καλοκαιρινες διακοπες?

Μηπως ξερει κανεις αν η Δελτα θα βαλει πτηση Αθηνα - Ταμπα?

arabickostas

Member
Τι γινεται ρε παιδια? Εγω μονο για τη πρωτη πτηση ηξερα. Ξαφνικα επιασε αγαπη τα Αμερικανακια για τη ψωροκωσταινα, ή βλεπουν οτι αφου ΟΑ και Α3 δεν πανε ΗΠΑ εχουν στο χερι αρκετο μεριδιο αγορας απο τους Εληνοαμερικανους που θα ελθουν για καλοκαιρινες διακοπες?

Μηπως ξερει κανεις αν η Δελτα θα βαλει πτηση Αθηνα - Ταμπα?
Ειναι μελη της συμμαχιας η Continental και η US..Για την Ταμπα δε φαινεται κατι τετοιο...θα δειξει ομως. υπομονη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom