cromhania
Member
αναμενουμε την συνεχεια..
Vario την κρουαζιέρα είναι εύκολο να την διοργανώσει κάποιος από μόνος του από το Λούξορ ή θα πρέπει να την έχει ήδη κλείσει από πρακτορείο και πριν φτάσει εκεί.
Δηλαδή, αν αποκάλυπτες τα στοιχεία του "εξαιρετικού αυτού επαγγελματία", ώστε να γλυτώσει κανένας άλλος, θα σε κατηγορούσαν...Για συκοφαντική δυσφήμιση;;Αγαπητή Vario εξαιρετική η ιστορία σου. Περιμένω με αγωνία τη συνέχεια...Αν μπορείς στείλε μου σε pm το τηλέφωνο του Τάκη, είμαι μεγάλη φαν του...Τον έχω κάνει διάσημο στον κύκλο μου και όλοι θέλουν να τους οργανώσει τα επόμενα ταξίδια τους .
θα με ενδιεφερε αν εχεις κανενα link σελιδας που να κλεισω κρουαζιρα online απο εδω...Ενα ζευγαρι την εκλεισε επιτοπου, ολοι οι υπολοιποι την ειχαμε κλεισει εκ των προτερων. Ωστοσο ολοι πληρωσαμε τα ιδια. Το θετικο ειναι οτι ελλειψει τουριστων σιγουρα θα βρεις θεση σε κρουαζιερα ακομα κι αν κλεισεις επιτοπου, ομως κανε μια πρωτη ερευνα απο το ιντερνετ να δεις ποια πλοια σε ενδιαφερουν, δεν ειναι ολα καλα και επισης δεν λειτουργουν και πολλα.
Κλείσε με τον Τάκη και θα βρεθείς σε περίοδο απεργίας απορριματοφόρων...Μα τι στο καλο, ποιος πειραξε την Αιγυπτο? Λες μετα απο χρονια να βρεθω στην Ινδια και να ειναι καθαρη?
Ότι πει ο Τάκης.Αλήθεια (και συγνώμη για το off topic), να με απασχολήσουν τα γεγονότα στην Αίγυπτο για να αποφύγω πτήση μέσω Καίρου? Τον Σεπτέμβρη.