Klair
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο κολακευτικά σχόλια!Εξαιρετική η ιστορια σου @Klair !! Φαντάζομαι πόσες "εργατώρες" χρειάστηκαν πρώτα για να φτιάξεις το πρόγραμμά σας και μετά να μεταφέρεις την ιστορία σου εδώ. Αλλά είπαμε, μεγάλο μέρος της ευχαρίστησης του ταξιδιού (για τους περισσότερους) είναι και η προετοιμασία. Εγώ εχω αρχίσει εδώ και 1 μήνα για τα Χριστούγεννα που θα πάμε και δεν σου κρύβω ότι μια και θα είμαστε για 7 μέρες θα ακολουθήσω πολλά απο το πρόγραμμά σου. Συγχαρητήρια και πάλι!
Για να βγει σωστά το πρόγραμμα και να μην χάνονται ώρες σε άσκοπες μετακινήσεις, σημείωσα όλες τις διαδρομές που μας ενδιέφεραν στο Google maps και στη συνέχεια έκανα εκτύπωση, ακολουθώντας κάθε μέρα και την ανάλογη πορεία, λαμβάνοντας βέβαια υπ' όψιν και τις καιρικές συνθήκες.
Έτσι όλα κύλησαν πολύ άνετα και ομαλά.
Για μένα το ταξίδι ξεκινάει από τη στιγμή που κλείνω τα εισιτήρια. Το πρόγραμμα και η αναζήτηση πληροφοριών αρχίζουν να καταστρώνονται πολύ καιρό πριν πραγματοποιηθεί το ταξίδι.
Έτσι υπάρχει μεγάλη άνεση χρόνου να οργανωθούν όλα όσο καλύτερα γίνεται, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.
Όλη αυτή λοιπόν η έρευνα αλλά και οι εμπειρίες του ταξιδιού μεταφέρονται στη συνέχεια στην ιστορία.
Όντως χρειάζεται κόπος και χρόνος για να στηθεί και να ολοκληρωθεί μια ιστορία, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, γιατί αφ' ενός βοηθάει και άλλους συνταξιδιώτες και αφ' ετέρου βοηθάει και εμένα να θυμάμαι.
Σου εύχομαι να περάσετε υπέροχα και αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, ευχαρίστως (αν μπορώ) να βοηθήσω.
Και πάλι ευχαριστώ!