• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Όλα τα διόδια, όλες οι τιμές στην Ελλάδα

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αυξήσεις και νέοι σταθμοί από την Τρίτη 23 Νοεμβρίου

Μόνο αμελητέα δεν είναι πλέον τα διόδια που έχουν επιβληθεί στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας. Οι χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με τη διαδρομή που θα διανύσετε ενώ εξαρτώνται από την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η ιδιωτική εταιρεία εκμετάλλευσης του αυτοκινητόδρομου.

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να επιλέξετε τη διαδρομή προκειμένου να μάθετε πόσο θα σας κοστίσει το ταξίδι μετά και τις νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων που πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο.

Όλα τα διόδια, όλες οι τιμές | Ελευθεροτυπία | Απογευματινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οπως εχουμε ξαναπει στο τελος θα συμφερει περισσοτερο να πας εσωτερικο η και εξωτερικο ακομα αεροπορικως παρα να φτασεις Αθηνα-Κιλκις η Αθηνα -Αλεξανδρουπολη με τετοια διοδια.

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Βεβαίως μπορείς να μην πληρώσεις!!!

Last edited by a moderator:

Genovefa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ, Ταιλανδη, Ιρλανδια
^^ αυτο το εχω ακουσει πολυ κ εγω τελευταια. Ολο και περισσοτερος κοσμος σκεφτεται αυτη την ιδεα και δεν πληρωνει. Ειχα διαβασει και κατι φυλλαδια και προκηρυξεις προσφατα επι του θεματος.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Έχει παραγίνει το κακό με τα διόδια.Δύο εικοσιτετράωρα μετά τις πρόσφατες εκλογές αυξήσαν 40% τα διόδια στα Μάλγαρα (απο 2 ευρό στα 2.80) για δρόμο που είναι ημιτελης (στο μεγαλύτερο μέρος του μέχρι την Κατερίνη είναι μιας λωρίδας).Φτάνει πια κάτι πρέπει να γίνει.

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Σε ποια Διόδια η άρνηση πληρωμής μπορεί να μας «στείλει» πρόστιμο (ακόμα και μέσω της εφορίας)?

Τα διόδια αυτά είναι τα Δημόσια, δηλαδή των Μαλγάρων (Θεσσαλονίκη), του Πολύμυλου (Εγν. Οδός-Κοζάνη) και του Ακτίου (Πρέβεζα), στα οποία δυστυχώς αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε.
Σε όλα τα άλλα διόδια, που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρείες εκμετάλλευσης, αρνούμαστε την πληρωμή!

http://www.blogger.com/rearrange?bl...etType=Text&widgetId=Text80&action=editWidget

Last edited by a moderator:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Καταλαβινω και δεχομαι να πληρωσω τα διοδια σε εναν διαμορφωμενο αυτοκινητοδρομο που μου προσφερει ασφαλεια και ανεση. Να πληρωνω ομως διοδια σε δρομους ημιτελεις ή καρμανιολες οπως η κατ ευφημισμο λεγομενη εθνικη οδος κορινθου πατρας (εκτος αν η λεξη εθνικη αντικατοπτριζει τήν πανθομολογουμενη γελοιοτητα του ελληνικου κρατους) ή το τμημα λαρισα-λιτοχωρο το θεωρω απλα ληστεια.
Εχω ακουσει διαφορα για το δικαιωμα των οδηγων να μην πληρωνουν σε τετοιους δρομους αλλα δεν ξερω πως κατοχυρωνονται νομικα. Αν καποιος ξερει, ας γραψει ότι γνωριζει.

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Έτσι όπως πάνε, σε λίγο δεν θα κινείται αυτοκίνητο ούτε για δείγμα στις Εθνικές οδούς (ο Θεός να τις κάνει δηλαδή). Πάντως παιδιά έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι. Σε ποιους απευθύνονται δεν μπορώ να καταλάβω. Πρέπει να πάω στα Ιωάννινα αρχές του Δεκέβρη και υπολόγιζα ότι διόδια και βενζίνες είναι περίπου 250 ευρώ...Πάμε καλά?
Και αυτό που κάνει το μάτι μου να "γυαλίζει" είναι αυτό που λέει ο Σωκράτης. Να είχαμε και δρόμους να πληρώσω , αν και πάλι πολλά είναι για το μήκος των δρόμων, αλλά για αυτές τις καρμανιόλες? Όλο λέω πως δεν θα τους ξαναπληρώσω και όλο ντρέπομαι όταν φτάνω στα διόδια. Αλλά τώρα μάλλον θα το κάνω. Βαρέθηκα

NATASA 09

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Σε πολλές περιοχές πανελλαδικά υπάρχουν επιτροπές άρνησης πληρωμής διοδίων. Αν googlάρεις epitropesdiodiastop.blogspot.com θα βρεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες καθώς και τη νομική κατοχύρωση για να μην πληρώνεις διόδια. Η παρέα μου αρνείται εδώ και ένα χρόνο να πληρώσει διόδια και δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Υπάρχουν χιλιάδες προσφυγές ενάντια στην ιδιωτική εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα διόδια για αυτά που έχουν αναφερθεί παραπάνω (κακοτεχνίες, επικινδυνότητα για τη ζωη μας κτλ.) και το σίγουρο είναι πως είσαι νομικά κατοχυρωμένος αν αρνηθείς να πληρώσεις. Ψάξτο λίγο και σίγουρα τα ταξίδια στο εσωτερικό θα σου έρχονται φθηνότερα!!!!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πρέπει να πάω στα Ιωάννινα αρχές του Δεκέβρη και υπολόγιζα ότι διόδια και βενζίνες είναι περίπου 250 ευρώ...Πάμε καλά?
Όπου και να μένεις στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν είσαι πάνω από 1000-1200 χλμ. πήγαινε-έλα μακριά από τα Γιάννενα... δε βγαίνουν τα χρήματα που λες εκτός και αν οδηγείς cayenne με το πόδι στο πάτωμα...

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Όπου και να μένεις στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν είσαι πάνω από 1000-1200 χλμ. πήγαινε-έλα μακριά από τα Γιάννενα... δε βγαίνουν τα χρήματα που λες εκτός και αν οδηγείς cayenne με το πόδι στο πάτωμα...
Νομίζω ότι αναφέρεται σε ταξίδι με επιστροφή. Δε βγαίνουν λες 250 ευρώ; Τόσο που έχει φτάσει η βενζίνη; Για ξανασκέψου το... :roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom