PAPI_9
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Είμαστε στην έρευνα....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Μιλάω για ταξίδι με επιστροφή από την Αθήνα. Αν πάρω τον δρόμο από Ρίο-Αντίριο είναι περίπου 430 χιλ Χ 2 =860 και τα διόδια με την γέφυρα φτάνουν περίπου τα 40-45 ευρώ.Όπου και να μένεις στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν είσαι πάνω από 1000-1200 χλμ. πήγαινε-έλα μακριά από τα Γιάννενα... δε βγαίνουν τα χρήματα που λες εκτός και αν οδηγείς cayenne με το πόδι στο πάτωμα...
Αν πάω από τον πάνω δρόμο είναι περίπου 1000 και κάτι τα χιλιομετρα συνολικά με τα μισά περίπου διόδια αν δεν κάνω λάθος.
Αν υπολογίσεις τώρα ότι η βενζίνη είναι 1,5..., υπολογισέ τα ξανα.Οι καταναλώσεις που αναφέρεις παίζουν μόνο στη σφαίρα του φανταστικού, και δεν είναι ανάγκη να οδηγείς μεγάλο αμάξι. Αν μου επιτρέπεται έχω ένα suv 1600 cc, στο οποίο λίγες φορές χρησιμοποιώ το 4χ4, αλλά αυτό είναι το αμάξι που χρειάζομαι αφού κάνω κάποια ταξίδια σε χωματόδρομους και βουνά, αλλά κινούμαι και αρκετά στην πόλη και σε εθνικές (ο θεός να τις κάνει) οδούς.
Φίλος που πηγαίνει 3 φορές το μήνα Πρέβεζα που είναι αρκετά πιο κοντά μου είπε ότι χρειάζεται περίπου 180 ευρώ το ταξίδι. Αν δεν είναι 250 ευρώ και είναι 220 δεν μου κάνει ΄και μεγάλη διαφορά εδώ που τα λέμε..Πάλι πολλά είναι.
Επίσης δεν πέταξα ένα νούμερο για να δημιουργήσω εντυπώσεις.
Χαίρομαι που υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα, που θεωρούν τους ελληνικούς καρόδρομους (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων), αυτοκινητόδρομους και που διατίθενται να πληρώνουν έτσι χαρωπά...
Επειδή όμως οι υπόλοιποι καράβλαχοι δεν τρελαινόμαστε να κάνουμε παλαμάκια στους κλέφτες θα μας επιτρέψεις να έχουμε αντίθετη άποψη, παρόλο που ακόμη τους πληρώνω κανονικά.
Α παρεπιπτόντως και χωρίς να έχω καμία σχέση με τους βλάχους από καταγωγή (παρ'ότι θα ήταν τιμή μου πραγματικά), η αγένεια ποιας φυλής είναι προνόμιο; Εκτός αν δουλεύεις για κανέναν αυτοκινητόδρομο, οπότε έχεις προσωπικό συμφέρον...
Εγώ ξέρω ότι όπου και αν ταξιδεύω το τελευταίο διάστημα πληρώνω τον κούκο για αηδόνι.