deka
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mama Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Πολύ ενδιαφέρουσα η αφήγησή σου!
Συνέχισε να μας ταξιδεύεις!!!
Συνέχισε να μας ταξιδεύεις!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε Γιάννη! Στις περισσότερες ιστορίες μου έτσι περιγράφω, παράλληλα με τις φωτογραφίες μου.. Ελπίζω να δούμε πολλές ακόμα φωτοϊστορίες από την υπέροχη Ιρλανδία! Από μένα πάντως θα ξαναδούμε γιατί θα ξαναπάω σίγουρα!μπραβο echo.φοβερη φωτοιστορια.τρελαινομαι να βλεπω φωτογραφιες.υπεροχες ληψεις και φοβερες εικονες.μας μετεφερες στην Ιρλανδια με τον καλυτερο τροπο.μου αρεσε γιατι δεν ησουν φλυαρη και εστιασες στις πληροφοριες και στις εικονες που τα ελεγαν ολα!
thanks again
Όντως. Κάτι παίζει και ούτε εγώ μπορώ να τις δω, ενώ πριν μπορούσα.Έχω αρχίσει να διαβάζω την ιστορία σου, αλλά δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες, οι οποίες από ό,τι κατάλαβα παίζουν σημαντικό ρόλο. Κρίμα!
Ναι και γω χτες το είδα ότι χάθηκαν τα λινκ με όλες τις φωτογραφίες (που ήταν μέσω facebook.) Aυτό συνέβη σε όλες τις ιστορίες μου.. Προσπαθώ να βρω άκρη αλλά σύμφωνα με τον Defkalion μόνο αν βοηθήσει κάποιος mod μπορώ να ξαναβάλω τις φωτογραφίες.. Όντως χωρίς εικόνες οι ιστορίες μου δεν έχουν νόημα..Έχω αρχίσει να διαβάζω την ιστορία σου, αλλά δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες, οι οποίες από ό,τι κατάλαβα παίζουν σημαντικό ρόλο. Κρίμα!